Gra z dobrym łucznikiem CRPG/FPS

Cześć,

szukam gry na kompa z DOBRĄ klasą łucznika,chciałbym poczuć ten klimat wiecie ;)

Musi mieć:

brak autolocka (celujesz sam)

trapy!

CRPG/FPS <3

klimat

i tyle.

Powiem wam szczerzę przekopałem tonę gier i żadna mi znana nie spełnia wszystkich wymagań a bardzo chciałbym po prostu usiąść postrzelać z łuku zabić jakieś zwierzę potwora /zwabić do trapa itd. może wy macie pomysł na taką grę której nie znam.

Gry w które grałem i zawsze coś mi brakowało :

Gothic 1 i 2 genialna gra tylko autolock co w moim przypadku jak przechodzę po raz 1xxx nie daję żadnej frajdy

Gothic 3 super gra ma tylko jedną wadę brak trapów sam łuk nie wystarcza,nudno po czasie :/

Skyrim fajny ale znów brak trapów i przede wszystkim przejedzony jestem nim po prostu

Risen - autolock

i mógłbym tak dłuugo mam ochotę strasznie na grę w klimacie gothica + dobra klasa łucznika w której są trapy, łuk i expienie + jakieś tam skille jak np. w gothicu zwiększające dmg itp.

z mmo nie piszę nawet w co grałem bo to nie ten dział i nawet wątpię aby była taka gra która spełniłaby wymagania z tego gatunku.

Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc wielkie dzięki!

Warframe

Dark Messiah might and Magic... Czy jakos tak. Faktem trapow chyba nie bylo, ale byly takie środowiskowe :D

Co do dark messiah to na multi klasa lucznika posiadala chyba trapy... Glowna fabula skupiala sie na uzywaniu elementow otoczenia (zamrazanie podlogi przed kominkem by potem go "dokopac" do plomieni/zapalanie strzal od pochodni etc.)

Więc tak Warframe pobieram myślę,że ocenie za kilka dni , Dark messiah zapomniałem kompletnie dodać również tą grę przeszedłem :/ Istnieje jakaś gra jeszcze czy to już koniec?

znaczy z łuku możesz sobie postrzelać z FarCry 3, 4, Primal. W nowych Romb Raider'ach... Itp. Wiem że jest jakaś gra survival'owa The Forest gdzie na bank są trapy tylko nie wiem jak z łukami. Pewno na bank można sobie wydziergać :D.

Z tych starszych tytulow to Two Worlds - są pułapki jest i łuk są również skille :)

Może nietypowo, ale łuk jest jedną z dobrze zrobionych rzeczy w Minecraft + możesz robić własne płapki używając redstone'a. Tylko przeciwnicy przeciętnie ogarnięci, chyba że na PVP :P

No i oczywiście klasyczne Thiefy.

Skyrim :)

The Elder Scrolls III, IV (Morrowind, Oblivion), Fable (przynajmniej w Anniversary można grać z łukiem / xbowem, ale trapów nie ma), Two Worlds, z tego co pamiętam to jeszcze Lords of the Ring, Dragon Age.

No a z MMO to:
C9, Vindictus, LOTRO, WoW, Lineage 2, Guild Wars 2, a nawet Tibia (rp zawsze na propsie, ale nie wiem ile ludzi gra na Globalu), Dragon Nest, dodam jeszcze Rohan Online - w żadnej innej grze nie było tak dobrego archerka (według mnie ofc), ale z tego co pamiętam to już mało ludzi w to gra. nie zmienia to faktu, że od 1 do 99 (wtedy max lvl) Scoutem wbiłem solo, bez pomocy party jak i bez jakichś scrollów do expa ^^

Możesz spróbować kingdoms of amalur, ale tam jest lock.

Cześć,

szukam gry na kompa z DOBRĄ klasą łucznika,chciałbym poczuć ten klimat wiecie ;)

Musi mieć:

brak autolocka (celujesz sam)

trapy!

CRPG/FPS <3

klimat

i tyle.

Powiem wam szczerzę przekopałem tonę gier i żadna mi znana nie spełnia wszystkich wymagań a bardzo chciałbym po prostu usiąść postrzelać z łuku zabić jakieś zwierzę potwora /zwabić do trapa itd. może wy macie pomysł na taką grę której nie znam.

Gry w które grałem i zawsze coś mi brakowało :

Gothic 1 i 2 genialna gra tylko autolock co w moim przypadku jak przechodzę po raz 1xxx nie daję żadnej frajdy

Gothic 3 super gra ma tylko jedną wadę brak trapów sam łuk nie wystarcza,nudno po czasie :/

Skyrim fajny ale znów brak trapów i przede wszystkim przejedzony jestem nim po prostu

Risen - autolock

i mógłbym tak dłuugo mam ochotę strasznie na grę w klimacie gothica + dobra klasa łucznika w której są trapy, łuk i expienie + jakieś tam skille jak np. w gothicu zwiększające dmg itp.

z mmo nie piszę nawet w co grałem bo to nie ten dział i nawet wątpię aby była taka gra która spełniłaby wymagania z tego gatunku.

Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc wielkie dzięki!