Gra z dobrym multiplayerem

Elo.

w oczekiwaniu na PT 2 (i od czasu do czasu pykając w RoM i Tibię ), poszukuję gry "pudełkowej" z możliwością gry multiplayer, w którą gra sporo luda. Najbardziej interesują mnie gry RPG i RTS. Mogą być tez inne, ale FPS'y na wstepie odrzucam.

jakieś ciekawe propozycje?

Elo.w oczekiwaniu na PT 2 (i od czasu do czasu pykając w RoM i Tibię ), poszukuję gry "pudełkowej" z możliwością gry multiplayer, w którą gra sporo luda. Najbardziej interesują mnie gry RPG i RTS. Mogą być tez inne, ale FPS'y na wstepie odrzucam.jakieś ciekawe propozycje?

Guild Wars , Age of Conan , World in Conflict , Company of heroes

Z RTS polecam World in Conflict sam w niego gram od 2 dni :D a z RPG Guild Wars bo za Age of Conan trzeba abonament płacić ale w niego też gram :D

Elo.w oczekiwaniu na PT 2 (i od czasu do czasu pykając w RoM i Tibię ), poszukuję gry "pudełkowej" z możliwością gry multiplayer, w którą gra sporo luda. Najbardziej interesują mnie gry RPG i RTS. Mogą być tez inne, ale FPS'y na wstepie odrzucam.jakieś ciekawe propozycje?

Slyszalem ze na MP Dungeon Siege 2 jest ciekawy... :)

Two Worlds na multi jest strasznie fajny , a teraz dosyć tani

two worlds nie jest az tak bardzo fajny xD. nowa czesc powinna byc lepsza. wiadomo, to byl 1 tak duzy projekt, wiec nie jest doszlifowany. ale multi ponoc ma ciekawe. ja tylko singla meczylem.

podobno nwn2 (z dodatkami) ma fajne multi i tez jest to teraz tania gra.

dzięki za pomysły :P

w NWN grałem po sieci- fakt gra sie calkiem przyjemnie.

z opinii w necie wynika, ze w two worlds gra mało ludzi.

A jak jest z tym Dungeon Siege ?

Oczywiscie inne propozycje mile widziane :D

Ja ze strategii w sieci polecam Age of Empires 3- gra w niego przeszło 2000 graczy na raz, serwerów jest dużo, a i sama gra jest bardzo dobra- wspaniała wręcz. A, że miasta tam poziomują z czasem dając dostęp do lepszych kart...

dzięki za pomysły w NWN grałem po sieci- fakt gra sie calkiem przyjemnie.z opinii w necie wynika, ze w two worlds gra mało ludzi.A jak jest z tym Dungeon Siege ? Oczywiscie inne propozycje mile widziane

DS2 jest podobny rozgrywka do NWN ale mi sie bardziej podobalo z DS2.

Elo.

w oczekiwaniu na PT 2 (i od czasu do czasu pykając w RoM i Tibię ), poszukuję gry "pudełkowej" z możliwością gry multiplayer, w którą gra sporo luda. Najbardziej interesują mnie gry RPG i RTS. Mogą być tez inne, ale FPS'y na wstepie odrzucam.

jakieś ciekawe propozycje?