Gra z dobrym systemem walki

Witam otóż ostatnio naszła mnie chęć pogrania w dobrom grę akcji/rpg nie znam zbyt wiele dobrych tytułów dlatego pytam się was czy znacie takową grę musi ona spełniać tylko 1 warunek:

-Gra ma mieć system walki podobny albo ten sam jaki jest w grze Dark Messia.

1.Skyrim odpada to nie jest ten system walki wiem bo go mam.

2.gry z premierom w... szukam gry na teraz.

Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to Skyrim. System walki taki sam (no, troszkę podrasowany), fajny "surowy" klimat, SMOKI, duże możliwości rozwoju postaci, dobra grafika. Proponuje zagrać, jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś. Aha, no i to TES ;).

Dead Island , wiedźmin 2 ( może nie taki jak w dark messiash ale dobry )

Przychodzi mi do głowy tylko DIshonored, który będzie miał premierę w październiku.

Neverend

Gods Kraina nieskończoności

troche inny system ale też git :P

Proszę o zamknięcie tematu bo nic z tego nie będzie Gods kraina ... proszę cię widziałeś chociaż tę grę ??? wrócę sobie jeszcze raz do Dark Messiah-a :)

Wybrzydzasz.

Nie znajdziesz idealnie pasującego systemu walki, TES ma najbardziej podobny :P

Poza tym, nie wiesz czy na DM multi gra jeszcze dużo osób? ^ ^

Może zobacz sobie Fable oraz Fable 2 :) System walki i sama gra są bardzo ciekawe :)

fabla przeszlem wszystkie 3 części ale to nie jest ten system walki ludzie no nie spamujcie już, 2xup nie raczej dużo ludzi już nie gra w multi nie wiem z resztą.

Witam otóż ostatnio naszła mnie chęć pogrania w dobrom grę akcji/rpg nie znam zbyt wiele dobrych tytułów dlatego pytam się was czy znacie takową grę musi ona spełniać tylko 1 warunek:

-Gra ma mieć system walki podobny albo ten sam jaki jest w grze Dark Messia.

1.Skyrim odpada to nie jest ten system walki wiem bo go mam.

2.gry z premierom w... szukam gry na teraz.