Gra z dzieciństwa

Czesc, od kilku juz lat poszukuje gry, w ktora gralem w dziecistwie wydaje mi sie ze w latach 98-04 jakos w tym przedziale.

Byla to gra wyscigowa, z widokiem od gory, były plansze osadzone w roznych klimatach - pustynia - sniegi - dzungla itd.

Mozna bylo strzelac z roznych broni zebranych po drodze.

Byly rozne postacie, i kazda miala swoj pojazd tj - zolnierz w czolgu itp.

pamietam tez ze w sniegowej planszy, pingwiny zjezdzaly na nartach, co moglo skutkowac kolizja z nimi.

Ma ktos jakis pomysl co to mogl byc za tytul?

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1213 może to

Lego Racers ?

hm, nie wiem.

wyglada, ze ma wiele cech wspolnych, ale kojarzy mi sie jednak widok od gory, cos jak w micromachines.

Wieczorem sciagne to i sobie obczaje :)

Mozliwe że to Crash Team Racing na psx bo opis pasuje oprócz żolnieżyka(chyba). I tak najbardziej z dzieciństwa lubiłem tank 1990 na pegasusa "Tato ty broń orzełka a ja jadę";D

Edit. Na czym w to grałeś? Psx, Pegasus a może PC?

Motor Mash? Jestem prawie pewien, że o to chodzi :)

Oj, gra była genialna...

tak to jest to :D

Dzieki bardzo :D

Motormash dodany byl swego czasu do CD Action, grywale w niego miesiacami, do tego z cala rodzina. Swietna gra, chyba tez do niej powroce, warto.

A skoro tytul zostal odnaleziony, to temat zamykam.

Czesc, od kilku juz lat poszukuje gry, w ktora gralem w dziecistwie wydaje mi sie ze w latach 98-04 jakos w tym przedziale.

Byla to gra wyscigowa, z widokiem od gory, były plansze osadzone w roznych klimatach - pustynia - sniegi - dzungla itd.

Mozna bylo strzelac z roznych broni zebranych po drodze.

Byly rozne postacie, i kazda miala swoj pojazd tj - zolnierz w czolgu itp.

pamietam tez ze w sniegowej planszy, pingwiny zjezdzaly na nartach, co moglo skutkowac kolizja z nimi.

Ma ktos jakis pomysl co to mogl byc za tytul?