Gra z perma death

Witam poszukuję gry z perma death, lecz żeby po śmierci następna postać była silniejsza jeśli tamta coś zrobiła (wbiła lvl, zdobyła achievementa, przechowała gdzieś jakiś item lub jak w rouge legacy nazbierała golda na upgrade'a). Gry z tym systemem które mi się spodobały: the binding of the isaac, rogue legacy, full mojo rampage, the realm of the mad god, hero siege. Liczę na waszą pomoc, pozdro

Praktycznie wszystkie H&S (Diablo, Torchlight, Path of Exile), tylko, że nie ma tam 'lecz żeby po śmierci następna postać była silniejsza jeśli tamta coś zrobiła (wbiła lvl, zdobyła achievementa, przechowała gdzieś jakiś item lub jak w rouge legacy nazbierała golda na upgrade'a).'

Z takim systemem to ze świecą szukać, większość permadedów to właśnie sleszery. Tak na margnesie polecam Van helsinga.

Jeszcze takie cuś od sony yło wizardry online tam soul level zostawał ale nie wiem czy to żyje jeszcze bo nic o tym nie słyszałem ostatnio.

wizardry chyba zamknąć mieli.

Tak się składa że w diablo 2,3 torchlighta 1,2 path of exile i van helsinga grałem lecz nie wymieniałem bo jakoś jednak wolałem w nich normalne tryby.

Praktycznie wszystkie H&S (Diablo, Torchlight, Path of Exile), tylko, że nie ma tam 'lecz żeby po śmierci następna postać była silniejsza jeśli tamta coś zrobiła (wbiła lvl, zdobyła achievementa, przechowała gdzieś jakiś item lub jak w rouge legacy nazbierała golda na upgrade'a).'

W Diablo 3 następna postać jest silniejsza, ponieważ jest system Paragonów. Twoja postać umiera wraz z ekwipunkiem, ale Paragon level pozostaje taki sam.

Spróbuj dont starve, ma perm deatha, niestety po śmierci z postaci zostaje ci tylko exp do odblokowania innych postaci + satysfakcja z ilości dni których udało ci się przeżyć.

O właśnie o don't starve zapomniałem, średnio mi się spodobał :/

Dodam że gra powinna być dynamiczna (w przeciwieństwie do don't starve). Również nie powinien to być survival typu dayz itp.

DayZ/WarZ/Nether ?:D

Kolego, musisz się ogarnąć, bo nie ma takiego systemu jeszcze. Powiedz czego nie rozumiesz w Perm Death ????

Polecam zamknąć temat, bo nie znajdziesz takiego tytułu przez następne dwa tysiąc lecia.

Kolego, musisz się ogarnąć, bo nie ma takiego systemu jeszcze. Powiedz czego nie rozumiesz w Perm Death ????Polecam zamknąć temat, bo nie znajdziesz takiego tytułu przez następne dwa tysiąc lecia.

Gry które wymieniłem na samej górze pasują, więc na pewno są jeszcze jakieś których nie znam

W Sniper Elite III chyba takie coś jest. Grasz bez możliwości wczytania gry po śmierci, i za misje/zabijanie dostajesz doświadczenie do odblokowania lepszego ekwipunku.

Witam poszukuję gry z perma death, lecz żeby po śmierci następna postać była silniejsza jeśli tamta coś zrobiła (wbiła lvl, zdobyła achievementa, przechowała gdzieś jakiś item lub jak w rouge legacy nazbierała golda na upgrade'a). Gry z tym systemem które mi się spodobały: the binding of the isaac, rogue legacy, full mojo rampage, the realm of the mad god, hero siege. Liczę na waszą pomoc, pozdro