Gra z przyszłością Own Empire

-Miasto płonie.Kobiety bez skutku próbują uciekać przed strażnikami.Jęki,krew,chaos.Stąd już nie ma ucieczki,czarno biała armia morduje wszystkich.Bezradnie patrze,jak giną moi przyjaciele i rodzina.Flaga naszego rodu nie powiewa już tak dumnie,ogień powoli ją zżera.Przed obłędem chroni mnię tylko myśl zemsty.Zbuduję miasto,zbiorę armię,zacznę podbijać,wtedy respekt do mojej wioski gwałtownie pójdzie w górę.Zdobędę sojuszników,a wtedy łatwiej odnajdę tych morderców.

1.PNG3.PNG

link do nowo rozwijającej się gry www.ownempire.net

Po screenach nie widzę niczego innowacyjnego.

Dlaczego "gra z przyszłością" ?

Uzasadnij nazwę tematu.

Takich gier jak dla mnie jest na pęczki.

Gra z przyszłością ponieważ ciągle się rozwija i jest w wersji beta.Wiemy jak wiele jeszcze jest w niej do zrobienia.

Wygląda mi to na połączenie Khan Wars, Plemion i Traviana, czyli... BYŁO! W dodatku wydaje mi się że jest kilka(naście/dziesiąt) błędów w skrypcie, ale się zbytnio nie znam. Dodać siejaty wygląd strony i na sam start konta VIP, w najbardziej widocznym miejscu.

-Miasto płonie.Kobiety bez skutku próbują uciekać przed strażnikami.Jęki,krew,chaos.Stąd już nie ma ucieczki,czarno biała armia morduje wszystkich.Bezradnie patrze,jak giną moi przyjaciele i rodzina.Flaga naszego rodu nie powiewa już tak dumnie,ogień powoli ją zżera.Przed obłędem chroni mnię tylko myśl zemsty.Zbuduję miasto,zbiorę armię,zacznę podbijać,wtedy respekt do mojej wioski gwałtownie pójdzie w górę.Zdobędę sojuszników,a wtedy łatwiej odnajdę tych morderców.

1.PNG3.PNG

link do nowo rozwijającej się gry www.ownempire.net