Gra z rasą nie umarły ( szkielet)

Witajcie szukam gry w której występuje rasa Nieumarłych :0 ( głównie chodzi mi o szkielet) i miło by było by była klasa postaci Nekromanta :slight_smile:

No cóż w WoWie masz Undeadów (swoją drogą pisze się nieumarli razem :P) i jest tam klasa Warlocka więc coś pi radzy drzwi nekromanta, tylko z demonami.

W Allods Online także są pod nazwą “Arisen”. Nie wiem jak tam dokładnie jest z klasami, ale mają oni klasę summonera (savant), więc możliwe, że ona działa jako taki nekromanta.

I to chyba tyle, niestety nie jest to zbyt popularna rasa grywalna w MMO bo często są jako antagoniści.

Dziękuję Ci za informację :slight_smile:

A mam pytanie odnośnie Allods Online jet to gra grywalna czy raczej ciężko złożyć grupę na questy itp? I popraw mnie jeżeli się mylę, to gra pokroju Wow? I twoim zdaniem jeśli tak jest to której grze warto poświęcić czas (wiem wow wymaga abonamentu)

Sherwood dungeon

Allods był/jest nazywany klonem WoWa jeżeli chodzi o gameplay, więc są dość podobne. Kiedyś (nie wiem jak teraz) było tam ogromne pay to win przez co populacja nie była jakaś duża, w każdym bądź razie to gra żyje bo w tym roku wprowadzają lub wprowadzili nowy większy patch z contentem.

Natomiast w WoWie nigdy nie było problemu z populacją, nie ma też pay to win z tym, że trzeba opłacać abonament. Nieumarły może być jeszcze Death Knightem, który wskrzesza ghula jako peta i ma tam jakieś skille. Okazjonalnie jednorazowo z umiejętności może przyzwać tak zwaną armie, czyli kilka/kilkanaście szkieletów, lub wielką pyrke, pudga ;p Nie jest to caster lecz postać mele, powolna ale dość tankowa w specu depsowym może zresztą też być tankiem.

Tak właściwie to klasa Death Knighta jest nieumarła i przy wyborze obojętnie jakiej rasy będzie ona “nieżywa” z tym że tylko Forsekeni wyglądają, jak chodzące trupy, tamci są po prostu bladzi…