Gra z teamplay-em

Czytam i patrzę Nick pod Nick'iem rubryka"Twoje MMO: World of Warcraft" czytam dalej. Polecasz WoW'a (wnioskuję, że to Twoja ulubiona gra) a za chwilę krytykujesz ludzi którzy proponują swoje ulubione gry mmorpg, a robisz dokładnie to samo. Z tym, że inni chociaż podali jakieś plusy dlaczego warto zagrać w dany tytuł. Moim zdaniem to nic złego, że ludzie podają swoje ulubione mmorpg, chociaż mogą o nich coś więcej w ten sposób napisać.

Jesteście zbyt mało inteligentni by zrozumieć mojego posta...

Zdanie Polecam WoWa, jest tam wszystko czego potzrebujesz zostało napisane nie bez powodu, jest to sarkastyczne zdanie które ma na celu właśnie POKAZANIE na jakim poziomie odbywa się tutaj polecenie dobrego MMORPG. W takich tematach nie uświadczysz obiektywizmu nt. danego MMORPG bo każdy forumowicz podaje swoje ulubione gry

W skrócie, nie ma co patrzeć na opinie moją czy innych bo to co podoba się mi, może nie spodobać się Tobie i najlepiej samemu wybrać grę dla siebie bo kto ma znać lepiej Twoje preferencje nt. MMORPG jak nie Ty sam?

Tera Online

Riders of icarus lvling na questach więc około 2 tyg do lvl cała po drodze od 15 co 5 lvli dungi, potem dużo dungow 3 raidy World bossy przez całą grę lapiesz mounty na których możesz walczyć na lądzie i w powietrzu 7 klas jest trójka pw jak byś chciał

Teso i BD pasuja do opisu ,Proponuje sprawdzic gameplaye

ja nagrałem filmik z Runes of Magic z servera Insomnia, jest to wczesny content, regularnie są wypuszczane patche, gospodarka gry jest bardzo uregulowana, diamenty są tanie, gracze free to play muszą trochę więcej czasu na grę poświęcić ale łatwo jest się ubrać i dojść do endgame instancji, są 2 polskie gildie na chwile obecną, jest 1 server, bawimy się świetnie pomagamy nowym osobom, regularnie chodzimy na instancje. Przepraszam za jakość, nie mogłem ustawić lepszej na moim laptopie.

https://playernetgames.com/games/runesofmagic-legacy/web/

Siemano,

Gatunek: [RPG]
Sprzęt: [i7 4970, 16 GB RAM, Radeon R9 290]
Cechy: [ Szukam gry ze stabilną populacją,
dungeonami i rajdami wymagającymi współpracy w drużynie,
lubię akcje i ruch podczas walk (nie lubię stania w miejscu postacią i klikania jedynie skilli),
efektywne skille,
gry w których osiągnięcie lvl cap-a zajmuje więcej niż tydzień gry,
obecność świętej trójcy (tank powinien zajmować się aggro),
P2W jak najmniejszy,
możliwość czerpania przyjemności z gry nie tylko w end-game (przykład Cabal i dungi 120, 130 lvl)

preferowany F2P ale do rozsądnej kwoty B2P też wchodzi w grę]

Przypadły mi do gustu:

Cabal Online - za czasów świetności (5 lat)

Dragon Nest - do 60 lvl cap (2 lata)
C9 - w momencie startu (1 rok)

Dekaron (1 rok)

Nie przypadły mi do gustu:

Cabal 2
Black Desert

Dzięki za potencjalne odpowiedzi :)