Gra z trybem multi

WITAM! szukam jakieś gry z multiplayer na LAN , zeby to było bardzie action rpg coś w stylu the elder scrolls i M&M dark messiah ;) na tym sprzecie pójdzie wszystko ;) jakie macie propozycje? a jeżeli znacie coś w stylu gothica to tym bardziej ;)

Na pewno stary Titan Quest miał taką opcję.

WITAM! szukam jakieś gry z multiplayer na LAN , zeby to było bardzie action rpg coś w stylu the elder scrolls i M&M dark messiah na tym sprzecie pójdzie wszystko jakie macie propozycje? a jeżeli znacie coś w stylu gothica to tym bardziej

Dead Island pasuje tu w 100%. Moze nie średniowiecze ale pasuje.

Hexen II. Stare ale ciągle grywalne. Polecam też inne gry z tej serii.

Hexen II. Stare ale ciągle grywalne. Polecam też inne gry z tej serii.

HEXEN II to moje dzieciństwo tak samo jak heretic ;p jak dorwałem demówke to katowałęm ją godzinami cały czas od początku xD potem pamietam ,że w clicku byłą pełna wersja xD a polecicie jeszcze coś? w klimatach fantasy ;)

Wojna na Północy :P Niedawno wyszła, jest możliwość Co-op do 4 graczy, choć słyszałem, że to trochę crap :P. W każdym razie życzę powodzenia.

@EDIT: No i oczywiście Fable 3 :D

WITAM! szukam jakieś gry z multiplayer na LAN , zeby to było bardzie action rpg coś w stylu the elder scrolls i M&M dark messiah ;) na tym sprzecie pójdzie wszystko ;) jakie macie propozycje? a jeżeli znacie coś w stylu gothica to tym bardziej ;)