Gram tutaj jest spoko MYLANDS Polecam wszystkim gre. Mam pytanie bo ja pracuje w domu i mam duzo czasu a ta gra wymaga pare h dzienie tylko czy macie podobne gry zarobkowe chce wiecej takich gierek

~Leman
Gram tutaj jest spoko MYLANDS Polecam wszystkim gre. Mam pytanie bo ja pracuje w domu i mam duzo czasu a ta gra wymaga pare h dzienie tylko czy macie podobne gry zarobkowe chce wiecej takich gierek
~Leman
jakiś fake'owy ten zewnętrzny odnośnik radzę nie wchodzić
2 tematy niżej jest to samo tylko inny nick.
Multikonto?
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/54083-moorpg-zarobkowe-myland-mega-rpg/
ludzie skarzyli sie na mylands. Mozesz sprawdzic erepublik/goldentowns/anno i wzystkie inne na tym silniku. Ja zaczelem grac na gieldzie zle nie jest.
linka to kolega polecim podaje do gry ale kto sie skarzyl ? znajomy pokazywał mi konto ile z my lands wyplaca co miesiac można sie zdiwic za tyle to bym pracował 12 h dzienie
EDIT:
anno juz dawno dawno temu nie wypłaca gotówki jeszcze jak gralem rok temu było ok a teraz mam cos 980 zł nl pln i ciogle oczekuje od 3 miesiecy pozucilem to gowno
poprostu menadzer zwalił gre nie przemyslał dużo bledów bylo i okazało sie ze w grze wiecej sie wypłaca niz sie wpłaca wiec nie wypłacaja juz napewno da Polakow wszystkich z ktorymi grałem około 100 osob z tego samego powodu odeszli ...
~Leman
~Leman