Gra ze świętą trójcą skupiona na grindzie

Siemka!
Wrzucam post bo już nam ręce opadają. Od ponad 2 tygodni szukamy gry by móc wspólnie pograć i kicha.
Wraz z kolegą szukamy gry z wyraźnym podziałem na role, skupionej na dungeonach/instancjach/grindzie. Lubimy między sobą rywalizować, ale też robić wspólnie kontent. Przebrnęliśmy przez Gw2/Wowa/Eso/FFXIV i większość znanych tytułów. Wymagań nie mamy jako takich poza wyżej wymienionymi- może być to pixel art, 2d/3d/2,5d (byle nie Tibia i metin). Może być płatna, z wyjątkiem kwot 250+

Ratujcie!!
Poniżej rysunek mojego autorstwa dla uwagi.!
Światło jpeg

Lotro, masa questów do zrobienia (w tym zabij x mobków + deeds czyli zabij x^4 mobków) a pasek expa ledwo dinga xD

Całkiem ładny rysunek jak na amatora tylko te snopy światła to (pun intended) przegięcie. Światło się tak nie zakrzywia :wink:

Wiem :smiley: Nawet wspomnialem o tym pod postem na instagramie, nie chcialem juz grzebac bo balem sie ze zepsuje calkowicie.
Dziękuję <3

Szczerze to nie ma w co grać jeżeli przeszles przez te tytuły . Reszta gier jest nie wspominana bo p2w jest straszne lub są zbyt niszowe aczkolwiek mi niszowosc nie przeszkadza bo nie jestem na pvp nastawiony

Albion Online

Jak te gry już przerobiłeś to w sumie nie ma już nic ciekawego. Możecie jeszcze spróbować Star Wars The Old Republic.