Gra, żeby pograć z kumplami

Little Fighter, Wormsy - proste gry, a zabawy więcej niż z tymi wszystkimi nowymi, uber hiper grami.

Widze ze nie padly takie tytuły wiec moja propozycja (czesto organizujemy lany ze znajomymi i w te gry gra nam sie najlepiej)

Akcja :

Unreal turnament
BF 1942
BF 2
Quake 3
CS

Call of duty 5 z tym modem na zombie
TC Hawx (zalezy od sprzetu jak slabszy do 1) 2

Diablo
Baldurs gate

Strategie :

Europa universalis 2

Starcraft bloodwar
Cossack kazda czesc jest fajna
Age of Empire

M$M Heros 3 tylko z tym najnowszym dodatkiem od ruskich kosmos gra
Port royal

Knight and merchant

gralem nawet w minecrafta ze znajomymi

Napisz co lubicie a ja moge ci podac miliony tytułów a najlepsze sa stare gry najwiecej w nie pocinamy i az mnie dzis zaintrygowałeś zeby zrobic sobie dzis lana :D

Późno daje odpowiedz ale rówinież polecam starcrafta 2 (nawet starter) jedyne ograniczenia startera to nie można grac gier rankingowych i nie ustawisz botów trudniejszych. W grach dowolnych dostępne są wszystkie rasy oraz mapy wiec tylko sciagac i grac

Polecam GTA SA napewno jakiś twój kolega ma możesz pożyczyć i zagrać na multi tzw SAMP

Siemanko, siemanko witam w moim temacie.

Razem z kumplami szukamy jakiejś fajnej giery, bo teraz zaczęły nam się ferie. Graliśmy w lola i to długo i ostro, lecz za dużo czasu nam zajmował, w sumie to całe dni. Oprócz LOLa graliśmy w metina, csa, aiona i wota. Szukamy czegoś nowego nie koniecznie MMO, ale żeby fajnie się grało przez neta. Czekam na propozycje, bo jestem bardzo otwary!

Dzięki za pomoc Joł