Little Fighter, Wormsy - proste gry, a zabawy więcej niż z tymi wszystkimi nowymi, uber hiper grami.
Gra, żeby pograć z kumplami
Widze ze nie padly takie tytuły wiec moja propozycja (czesto organizujemy lany ze znajomymi i w te gry gra nam sie najlepiej)
Akcja :
Unreal turnament
BF 1942
BF 2
Quake 3
CS
Call of duty 5 z tym modem na zombie
TC Hawx (zalezy od sprzetu jak slabszy do 1) 2
Diablo
Baldurs gate
Strategie :
Europa universalis 2
Starcraft bloodwar
Cossack kazda czesc jest fajna
Age of Empire
M$M Heros 3 tylko z tym najnowszym dodatkiem od ruskich kosmos gra
Port royal
Knight and merchant
gralem nawet w minecrafta ze znajomymi
Napisz co lubicie a ja moge ci podac miliony tytułów a najlepsze sa stare gry najwiecej w nie pocinamy i az mnie dzis zaintrygowałeś zeby zrobic sobie dzis lana
Późno daje odpowiedz ale rówinież polecam starcrafta 2 (nawet starter) jedyne ograniczenia startera to nie można grac gier rankingowych i nie ustawisz botów trudniejszych. W grach dowolnych dostępne są wszystkie rasy oraz mapy wiec tylko sciagac i grac
Polecam GTA SA napewno jakiś twój kolega ma możesz pożyczyć i zagrać na multi tzw SAMP
Siemanko, siemanko witam w moim temacie.
Razem z kumplami szukamy jakiejś fajnej giery, bo teraz zaczęły nam się ferie. Graliśmy w lola i to długo i ostro, lecz za dużo czasu nam zajmował, w sumie to całe dni. Oprócz LOLa graliśmy w metina, csa, aiona i wota. Szukamy czegoś nowego nie koniecznie MMO, ale żeby fajnie się grało przez neta. Czekam na propozycje, bo jestem bardzo otwary!
Dzięki za pomoc Joł