Heroes'y 3, Terraria, Magicka. W te gry się świetnie gra ze znajomymi.
Hereos'y 3 nie. Terraria spoko opcja, na pewno postawimy jakiegoś serwa na hamachi i pogramy. A magicka wydaje się spoko, ale płatna giera, więc też odpada.
Smite & Loadout
Gdybym miał wrócić do MOBA (czyli pykać w smite) to wybrałbym Lola, lecz za dużo czasu żre dlatego z niego zrezygnowałem, więc smite odpada. Co do loadouta to opis gry, jaki znalazłem jest b. fajny. Możliwe że też ściągniemy tą giere i będziemy w nią pykać
Dzięki.
Diablo 2, Borderlands, Warcraft, Age of empires A z mmo to mogę polecić Cabal online lub World of warcraft
Cabal online, nawet spoko. Wow odpada, bo żal hajsu. A na trialu 20lvl wbija się tak szybko i chce się grać więcej, a nie ma się kasy. Age of empirres nie nasze klimaty. Diablo 2 fajna giera, przypomina stare czasy, ale chyba też odpada. Borderlands nie na naszą kieszeń. A warcraft przypominają mi się czasy jak się w warcrafta pykało w kafejkach, może spróbujemy w warcrafta ponownie.
Dead Island, Left 4 Dead, Magicka, Killing Floor , Team Fortress 2, Garrys Mode.
Garry's mode fajna sprawa, ale będę szukał w F2P, lub typowo jakiejś zajebistej grze, żeby hajsy wydać, a nie stracić. Team fortressa 2 spróbujemy i ogarne sobie L4D czy warte wydania tych hajsów. Dzięki za wasze propozycje, na pewno z jednej jak nie paru skorzystam