Gra, żeby pograć z kumplami

Siemanko, siemanko witam w moim temacie.

Razem z kumplami szukamy jakiejś fajnej giery, bo teraz zaczęły nam się ferie. Graliśmy w lola i to długo i ostro, lecz za dużo czasu nam zajmował, w sumie to całe dni. Oprócz LOLa graliśmy w metina, csa, aiona i wota. Szukamy czegoś nowego nie koniecznie MMO, ale żeby fajnie się grało przez neta. Czekam na propozycje, bo jestem bardzo otwary!

Dzięki za pomoc Joł

Heroes'y 3, Terraria, Magicka.

W te gry się świetnie gra ze znajomymi.

Smite & Loadout

Diablo 2, Borderlands, Warcraft, Age of empires A z mmo to mogę polecić Cabal online lub World of warcraft ;)

Dead Island, Left 4 Dead, Magicka, Killing Floor , Team Fortress 2, Garrys Mode.

a macie jakiś sposób na granie przy uzyciu Garry mode( poza steam) np. w prop hunt?

Heroes'y 3, Terraria, Magicka. W te gry się świetnie gra ze znajomymi.

Hereos'y 3 nie. Terraria spoko opcja, na pewno postawimy jakiegoś serwa na hamachi i pogramy. A magicka wydaje się spoko, ale płatna giera, więc też odpada.

Smite & Loadout

Gdybym miał wrócić do MOBA (czyli pykać w smite) to wybrałbym Lola, lecz za dużo czasu żre dlatego z niego zrezygnowałem, więc smite odpada. Co do loadouta to opis gry, jaki znalazłem jest b. fajny. Możliwe że też ściągniemy tą giere i będziemy w nią pykać :D Dzięki.

Diablo 2, Borderlands, Warcraft, Age of empires A z mmo to mogę polecić Cabal online lub World of warcraft

Cabal online, nawet spoko. Wow odpada, bo żal hajsu. A na trialu 20lvl wbija się tak szybko i chce się grać więcej, a nie ma się kasy. Age of empirres nie nasze klimaty. Diablo 2 fajna giera, przypomina stare czasy, ale chyba też odpada. Borderlands nie na naszą kieszeń. A warcraft przypominają mi się czasy jak się w warcrafta pykało w kafejkach, może spróbujemy w warcrafta ponownie.

Dead Island, Left 4 Dead, Magicka, Killing Floor , Team Fortress 2, Garrys Mode.

Garry's mode fajna sprawa, ale będę szukał w F2P, lub typowo jakiejś zajebistej grze, żeby hajsy wydać, a nie stracić. Team fortressa 2 spróbujemy i ogarne sobie L4D czy warte wydania tych hajsów. Dzięki za wasze propozycje, na pewno z jednej jak nie paru skorzystam

lfd można spokojnie na tungglu grać. Loadout pw2

Loadout p2w ? Wytłumacz mi dlaczego ?

Ktoś Cię szybciej zabije bo sobie kupił więcej slotów na broń ? No chyba nie.

Loadout może wam się spodobać bo według mnie spoko strzelanka.

zacytuje wypowiedź "Chyba dynamiczne wielkie pay2win. Grałem w bete już wtedy za prawdziwą kasę można było stworzyć broń lepszą od tych darmowych i zacząć nią wymiatać. Także ja podziękuje. Znowu potencjał utopiony w pay2win. Mogli by to zrobić na mały abonament albo b2p."

Czyli przeczytałeś jakiś jeden komentarz i po nim już osądziłeś grę i jeszcze na dodatek piszesz to innym ?

Ktoś pisze, że grał w bete i teraz podziękuje to skąd może wiedzieć jak teraz jest w tej grze ?

Ja jakoś grałem i nie zauważyłem żeby tam było jakieś p2w. No chyba, że ktoś dostaje jakiegoś psychicznego boosta i nagle z avkiem który daje tylko wygląd wybija wszystkich. xd

odpowiadając na Twoje pytanie: tak.

nie robiąc offtopu:

heroes and generals

trine 2

orc's must die 2

a macie jakiś sposób na granie przy uzyciu Garry mode( poza steam) np. w prop hunt?

Masz na myśli pirata? Bo jeśli tak to zdaje się, że fora troche CI się pomyliły.

StarCraft 2 na Starterze i dodatkowe tryby gry z Arcade (Probes vs Zealot 2 <3) :)

StarCraft 2 na Starterze i dodatkowe tryby gry z Arcade (Probes vs Zealot 2 )

SC2 starter jest darmowy, tylko czy warto ściągać. Lubie SC2, mimo, że nie grałem. Chętnie bym pykał ale hajsu nie mam na niego. A czy w starterze będziemy mogli dużo grać przez neta razem, bo nie wiem jakie są ograniczenia? Plus ten dodatek to jest darmowy czy płatny ?

+ Co sądzicie o alien swarm

Masz na myśli pirata? Bo jeśli tak to zdaje się, że fora troche CI się pomyliły.

Bardziej mam na mysli coś typu prop hunt, ale wersja TF, jednak nie podoba mi się mechanicznie. Dlatego pytam czy może jest jakiś inny mod albo bardzo zbliżony do csowskiego etc.

Jak jesteście cierpliwi i lubicie strategie to Polecałbym Heroes 3, Disciples 2 Natomiast jeżeli chcecie sobie od czasu do czasu na chwile pograc to jak najbardziej rundka w Left 4 dead ;D oczywiście dorzuce jeszcze Warcraft 3 na Garenie, możecie spróbować zagrać Twilight ORPG mapke, albo Tkok ORPG - najtrudniejszy RPG Mapa ;D męczyć się będziecie ;D A jak chcecie coś na dłuższą mete pograć, to może Dungeon Siege 2, Borderlands 2,Dead Island

Co do Magicki, to po odpaleniu, i połączeniu się z kumplami, to jakieś dziwne uczucie miałem ;\ Nie grało się za przyjemnie,

a z MMO to bym polecał Tera Online, dobrze sobie dopasujecie team to będzie sie wam za***iście grało ;)

War of the Immortals? ;_:

przestałem w nią grać bo nie miałem z kim grać

Jak najbardziej polecam War of the Immortals. Gra jest bardzo rozbudowana i stawia na grę drużynową :)