Gra

Witam. Chciałbym na rozluźnienie pograć sobie w jakąś napierdalankę, gdzie wchodzisz do gry i od razu jest akcja. Nie chodzi mi o typowe FPSy, tylko bardziej o takie survivalowe/posapokaliptyczne klimaty. Mogą być jakieś mody do różnych gier, chodzi mi o coś podobnego do DayZ.

S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla

S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo

S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

Stalker jest zajebiaszczy!!!!

Przeszedłem 2razy Czyste Niebo i raz Zew Prypeci. Polecam pobrać do tego moda Complete. Jest do każdej części.

Left4Dead 2 i mod do CODa 5 (jest razem z grą w sumie). To także Killing Floor.

Devil May Cry ;p

Killing floor, jak kolega powiedział wyżej. Jak już będziesz grał to napisz, dodam cie :D

Fallout 3 kolego, tylko nie wiadomo, czy podpadnie Ci system walki VAC. Może spróbuj zagrać w Crysisa? :)

Metro: Last Light(posapokaliptyczne)

Resident Evil 6 (mnie nie spasowało ale zombiaki są)

Możesz spróbować Tomb Raider(są armie trupów samurajów, ciągle coś się dzieje, może troszkę surwiwalowa gra ale przede wszystkim zręcznościówka)

Witam. Chciałbym na rozluźnienie pograć sobie w jakąś napierdalankę, gdzie wchodzisz do gry i od razu jest akcja. Nie chodzi mi o typowe FPSy, tylko bardziej o takie survivalowe/posapokaliptyczne klimaty. Mogą być jakieś mody do różnych gier, chodzi mi o coś podobnego do DayZ.

>>>>>>

Metro: Last Light(posapokaliptyczne)Resident Evil 6 (mnie nie spasowało ale zombiaki są)Możesz spróbować Tomb Raider(są armie trupów samurajów, ciągle coś się dzieje, może troszkę surwiwalowa gra ale przede wszystkim zręcznościówka)

God of War to to nie jest co podałeś... (N.a.p.i.e.r.d.a.l.a.n.k.a. też jak queake live) Albo nie rozumiem już czego oczekuje autor.

Pain Killer wszystkie części dobrze odstresowują.