witam. mam pewien problem z gra chodzi o to iz gra sie zacina a przy wlaczaniu po dwuch napisach ekran jest czarny gra po chwili sie wlacza ale obraz jest nie kompletny i sie zacina tak samo jak juz sie zaloguje na serwer ... Pomocy
Gra
Na początek może podaj nam specyfikacje komputera.
nie zauważyłem ze temat jest w dziale black desert wiec cofam pytanie o jaką gre chodzi
na początek może sprawdź czy sterowniki aktualne.
chodzi o black desert. komputer mam dosc dobry Intel Core i5-4200U a ram mam 8gb
A sterowniki mam najprawdopodobniej aktualne
wina ustawień albo sterowników ja mam GF 430 i tylko 4G ram a gra mi hula na średnich detalach
chodzi o black desert. komputer mam dosc dobry Intel Core i5-4200U a ram mam 8gb A sterowniki mam najprawdopodobniej aktualne
laptop, cpu do przegladarki,
karta juz wiadomo jaka.
Gl, nie pograsz na tym chyba ze PvE farma/Questy, a ze gra kosztuje(min 10 euro+40e udzwig+40e pety) to bym sobie odpuscil.
wina ustawień albo sterowników ja mam GF 430 i tylko 4G ram a gra mi hula na średnich detalach
on "U" procesor, ...
witam. mam pewien problem z gra chodzi o to iz gra sie zacina a przy wlaczaniu po dwuch napisach ekran jest czarny gra po chwili sie wlacza ale obraz jest nie kompletny i sie zacina tak samo jak juz sie zaloguje na serwer ... Pomocy