Graa ;D

Szukam ciekawej gry. Nie ważne czy sportowa , strategiczna itd. ważne żeby dało się grać i nie była zbytnio monotonna

A tak poza tym grałem kiedyś w grę , której nazwy nie pamiętam co takim statkiem kosmicznym się leciało w górę i strzelało do kosmitów ;P Co parę wave'ów był sklep , na końcu boss .. Znacie taką grę ?

Procesor : 2,1 GHz

RAM : 2gb

Windows 7

Jednak napisz jakiej gry szukasz, co powinna zawierac i jaki to byc powinien gatunek oraz w co juz grales. Teraz kazdy moze wpisac tutaj kazda gre i tyle z tego bedzie. Rownie dobrze mozesz odpalic encyklopedie gier i na slepy traf wybrac cos do pogrania.

Polecam Psychonauts. Dlaczego? Bo jest genialny i moim zdaniem to jedna z najlepszych gier jakie powstaly. Ciekawa i dobrze opowiedziana fabula, zabawne dialogi, lekko psychodeliczny klimat, ciekawe postaci, roznorodnosc rozgrywki i etapow.

@Dzz

Sam nie wiem czego szukam ;p

Ale żeby nie była to platformówka i sportowa

Lubie strategię typu Settlers.

Nie lubię mrocznych klimatów.

Jak coś jeszcze wymyślę to napiszę ;]

Warblade to ta gra.

Age Of Empires II sie nie nudzi

Neverhood

Heroes Of Might A Magic III,IV,V,VI TO PODSTAWA!

Poza tym spamujesz bezsensownymi tematami

może któraż część anno, twierdza 3, Tropico 4 (kierujemy dyktatorem :rolleyes: )

Neverhood, ponadczasowa gierka. Jeśli strategie, to znam dosyć ciekawego RTSa - Rising Kingdoms.

Na nudę dla mnie dobre są przygodówki, to może seria Sam&Max? Fajny klimat, zabawne docinki jednego z bohaterów, humor.

Ostatnio znajomy pożyczył mi grę The Guild II z dodatkami. Po prostu boska. Tworzysz postać i wkraczasz do średniowiecznej Europy. Możesz mieć własną kuźnie, tartak itp. i z czasem to wszystko rozwijasz. Zakładasz własną dynastię, obejmujesz różne stanowiska. To trzeba zobaczyć samemu, jest tak dużo możliwości, że nie potrafię ci tego wymienić.

TO jak lubisz strategię, to może jedna z części Dawn Of War, albo Warhammer Mark of Chaos.

Warcraft III i Starcraft II. Powinny Ci podejść.

Podaj jakieś konkretne cechy bo w przeciwnym razie zamknę temat ,a jak nie ja to zrobi to inny moderator. Każdy tutaj będzie rzucał czym popadnie. Jak zauważyłem to dosyć często zdarza się Tobie zakładać nieco nieprzemyślane tematy.

Jeśli masz jeszcze kilku kumpli z którymi mógłbyś grać to polecam Age of Empires I albo II. W empiku kolekcje klasyki i masz za 20 zł obie części + dodatki. Naprawdę dużo frajdy daje taka gra przez neta ze znajomymi w tak starą grę :))

Szukam ciekawej gry. Nie ważne czy sportowa , strategiczna itd. ważne żeby dało się grać i nie była zbytnio monotonna

A tak poza tym grałem kiedyś w grę , której nazwy nie pamiętam co takim statkiem kosmicznym się leciało w górę i strzelało do kosmitów ;P Co parę wave'ów był sklep , na końcu boss .. Znacie taką grę ?

Procesor : 2,1 GHz

RAM : 2gb

Windows 7