Ostatnio znalazłam w sieci stronę fabrykagolda.pl z goldem do większości gier MMO. Chciałabym zapytać czy ktoś z niej korzystał ? Z tego co czytałam to strona jest warta polecenia ale chciałabym poznać wasze opinie.
Gracie w MMO?
1. Już powinien być ban za reklamowanie jakichś stron...
2. Ahahahaha, "Większości gier MMO." wg. Ciebie te ~20 gier na tej stronie to większość? Zdajesz sobie człowieku sprawę ile MMO aktualnie funkcjonuje na rynku? Nie ośmieszaj się i wyjdź z tego forum D:
3. Nie, nie korzystał pewnie nikt
1. Już powinien być ban za reklamowanie jakichś stron...2. Ahahahaha, "Większości gier MMO." wg. Ciebie te ~20 gier na tej stronie to większość? Zdajesz sobie człowieku sprawę ile MMO aktualnie funkcjonuje na rynku? Nie ośmieszaj się i wyjdź z tego forum D:3. Nie, nie korzystał pewnie nikt
On się tylko pytał czy to jest zaufana strona
"znalazłam", "Chciałabym", "czytałam"
Wy macie problemy z orientacją seksualną?? czy nieumiecie uwaznie czytac??
"znalazłam", "Chciałabym", "czytałam" Wy macie problemy z orientacją seksualną?? czy nieumiecie uwaznie czytac??
Błędy się zdarzają (Misiaczek, rodzaj męski, więc nie jest to błąd ze strony Tsukineko), ale nie o to tu chodzi. Sprawa polega na tym, że Misiaczek1412 reklamuje w ten sposób tą stronę i najprawdopodobniej dostaje z tego zyski... Ty natomiast napędzasz temat i ułatwiasz robotę (nie żebym ja tego nie robił swoim postem). Imo nie podoba mi się nastawienie Tsukineko (zbyt agresywne)
Ale to już było... i zamknijcie temat ;p
Jestem facetem, ale czasem też przybieram damskie nicki w grach, a mówię: ,,znalazłem", ,,byłem'', ,,przewidziałem''. No i co?, każdy mówi i pisze jak chce. A o stronie to pierwszy raz słysze.
Ostatnio znalazłam w sieci stronę fabrykagolda.pl z goldem do większości gier MMO. Chciałabym zapytać czy ktoś z niej korzystał ? Z tego co czytałam to strona jest warta polecenia ale chciałabym poznać wasze opinie.