Gracze z USA lub KANADY

Cześć,

Od niedawna mieszkam w Kanadzie i w większości gier na serwerach europejskich mam spore lagi. Obecnie nie gram w nic, bo granie w MMO samemu to nie to samo. Szczególnie, że byłem przyzwyczajony do grania z kumplami w Polsce.

A więc pytanie brzmi: Może są na forum inne osoby z USA/Ca, które chciałyby w coś pograć?

Przecież możesz po prostu zacząć grać w jakieś MMO które Ci się podoba na serwerze USA i na pewno trafisz na jakichś polaków, a wtedy zagadasz i juz będziesz miał z kim grać.

Czegoś tutaj nie rozumiem. Jeżeli już tam mieszkasz to musisz jakoś się komunikować z ludzmi w szkole/pracy/sklepie.

Tak więc jest pytanie jaki masz problem? Jestem przekonany że znajdziesz tam rozsądniejszych graczy z którymi się o wiele lepiej dogadasz niż z Polaczkami którzy zawsze mają jakiś problem w MMORPG.

Dużo polaków gra w Aiona na serwerach NA, jest chyba nawet jakiś polski legion.

W Terę też bardzo dużo osób gra na serwerach od EME, bo dostają wcześniej patche i support lepszy. Myślę, że najszybciej znajdziesz jakichś rodaków już w grze.

nie zagram z toba na serwerze us, ale w takich grach jak tera, aion, dragon nest i pewnie wielu innych znajdziesz pewnie kilku polaczkow :3 W aionie pewnie znajdziesz ich od groma

Nie ma to jak mieszkać za granicą (zakładam że umiesz język) i to jeszcze w takim kraju gdzie ping dla nas jest 250-300+ i szukać Polaków do gry. Skoro znasz język (zakładam że tak) to po co Ci te Polacy ?

Cześć,

Od niedawna mieszkam w Kanadzie i w większości gier na serwerach europejskich mam spore lagi. Obecnie nie gram w nic, bo granie w MMO samemu to nie to samo. Szczególnie, że byłem przyzwyczajony do grania z kumplami w Polsce.

A więc pytanie brzmi: Może są na forum inne osoby z USA/Ca, które chciałyby w coś pograć?