Graczy Do Gry W Każde MMO

Witam .

Mam na imię Dawid 26 lat .

Poszukuje ludzi do gry w jakiekolwiek mmo byle był teamspeak i ludzie do pogadania/ konkurowania w lvlu , dropie czy innych rzeczach . ( wiadomo wtedy od razu lepiej idzie )

MMO jedyne jakie nie chciał bym zaczynać od nowa to WoW .

Reszta do uzgodnienia na ts / steam ( VanLuis )

Czekam na propozycje .

Mogą być nawet gry cooperacyjne czy inne .

Pozdrawiam

Osobiście z chęcią wróciłbym do Cabal`a (jedynki), jednakże samemu to troszkę lipa, daj znać co ty na to... =), a jak nie Cabal, to może Talisman Online, gra mojego dzieciństwa, świetna zabawa jeśli chodzi o wspólne dungi (cave`y).

Bardzo chętnie byle było pogadać ;]

A co powiesz na MMORPG - ArcheAge? Grałeś kiedyś? Z miłą chęcią zapraszam Cie do naszej poelksiej gidlii w tej grze, gdzie znajdziesz już doświadczonych graczy grających od początku istnienia gry (niecały rok) jak i nowe początkujące osoby. m.in z tego forum. Oczywiście posiadamy Adres TS3 . Jeśli zainteresowałem Cię proszę o odpowiedź:)

Pozdrawiam, Robredo

Witam .Mam na imię Dawid 26 lat . Poszukuje ludzi do gry w jakiekolwiek mmo byle był teamspeak i ludzie do pogadania/ konkurowania w lvlu , dropie czy innych rzeczach . ( wiadomo wtedy od razu lepiej idzie )MMO jedyne jakie nie chciał bym zaczynać od nowa to WoW . Reszta do uzgodnienia na ts / steam ( VanLuis )Czekam na propozycje .Mogą być nawet gry cooperacyjne czy inne .Pozdrawiam

tez jestem chetny do zagrania w jakiegos mmo pisac propozycje .. TS3 posiadam takze

Witajcie! :D Jeśli chcecie, to wbijcie na Wildstar ( http://www.wildstar-online.com/en/ ) Gra jest świetna! Dużo śmiechu i akcji!
Chętnie Was przygarniemy do naszej gildii / rodziny :D
Więcej informacji o nas znajdziecie tutaj -> http://www.wildstar-online.com/en/

Pozdrawiam ;)

Jako że nikt sie nie odezwał odnawiam temat tym razem z małym dodatkiem .

Zagrał bym chętnie w terrarie 1.3 + mody tylko nie mam oryginałki . Ktoś chętny na gre od nowa ?

Witam serdecznie , obecnie gramy w tere online w 3-5 osób różnie z onlinem bywa w razie jak byś był zainteresowany zapraszam na ts3 : tsx47.net-speak.pl:6440

odnośnie terrari również można pograć zapraszam na ts zawsze można się dogadać :)

Osobiście z chęcią wróciłbym do Cabal`a (jedynki), jednakże samemu to troszkę lipa, daj znać co ty na to... =), a jak nie Cabal, to może Talisman Online, gra mojego dzieciństwa, świetna zabawa jeśli chodzi o wspólne dungi (cave`y).

Pod jakim nickiem grałeś w talismana ? znałem raczej większość polaków więc i Ciebie być może pamiętam. Grałem na serwerze Light in the Darkness.

Witam .

Mam na imię Dawid 26 lat .

Poszukuje ludzi do gry w jakiekolwiek mmo byle był teamspeak i ludzie do pogadania/ konkurowania w lvlu , dropie czy innych rzeczach . ( wiadomo wtedy od razu lepiej idzie )

MMO jedyne jakie nie chciał bym zaczynać od nowa to WoW .

Reszta do uzgodnienia na ts / steam ( VanLuis )

Czekam na propozycje .

Mogą być nawet gry cooperacyjne czy inne .

Pozdrawiam