Grafika CS 1.6 Final

Mam mały problem z Cs-em 1.6 Final, a mianowicie chodzi o to, że grafika w nim jest straszna.Miałem wcześniej Cs-a 1.6 i grafika ni jak nie pasowała do tej co jest teraz.Niestety musiałem zrobić format i poszło...Teraz zainstalowałem (CS pożyczony od kolegi, nie ten sam co wtedy) i się trochę zdziwiłem, ponieważ grafika jest zupełnie inna, przy opcjach nie pokazuje celownika i to co mnie najbardziej denerwuje-nie mogę zmienić ręki , w której trzymana jest broń.Zaznaczone jest, że ma trzymać w prawej a i tak jest w lewej.(jak zmienię na lewą to i tak nic nie daje).Zmiana ustawień w grze nie pomaga...próbowałem coś zmieniać w confingu ,ale też nie pomaga... Jak mógłby ktoś wstawić jakiś prawidłowy config na poprawę grafiki, albo komendy będę bardzo wdzięczny ;) , bo teraz jak gram to mój obraz jakąś minutę dochodzi do siebie po "flash-u", jak ktoś rzuci granat dymny to ten dym wgl. jest jakiś kwadratowy...Tak ,że gra się strasznie..

Ps.sorry jak było, nie mogłem znaleźć, na necie też szukałem ale nie pomagało. ;)

Zmień otwarzanie grafiki na OpenGL.

Nie mogę zmienić na OpenGL, bo jak to naciskam to mi grę wywala i pokazuje błąd...

Stary w cs'ie grafika normalnie jest "straszna" przecież :D.A tak wracając do tematu to poszukaj na jakiś innych forach przecież cos musisz znaleźć.

Bo nie masz zaaktualizowanych sterowników.

No więc tak:

kofi-wiem ,ale miałem wcześniej na cs'sie taką grafikę, że sam się dziwiłem i nie wiem jak to się stało jakoś tak samo się zrobiło ;]]

kristal-najciekawsze jest to, że aktualizowałem stery jakoś 2 tyg. temu....

A w czym problem zaktualizować jeszcze raz?

10 minut roboty.

To źle zaaktualizowałeś że ci nie działają, powinno i nie ma ... we wsi.

kritstal nie wiem o co chodzi "powinno i nie ma....we wsi" , nie wiem do czego się to odnosi, ale jak coś to mieszkam w mieście, a co do aktualizacji to pisze ,że mam najlepszy dostępny sterownik i, że jest on aktualny... nie wiem coś nic nie pomaga najlepiej chyba ściągnę innego cs-a może będzie lepiej

Jeżelio nie pasuje grafa to ściągnij CS:Source czy jakos to tak było... grafika lepsiejsza

Mam mały problem z Cs-em 1.6 Final, a mianowicie chodzi o to, że grafika w nim jest straszna.Miałem wcześniej Cs-a 1.6 i grafika ni jak nie pasowała do tej co jest teraz.Niestety musiałem zrobić format i poszło...Teraz zainstalowałem (CS pożyczony od kolegi, nie ten sam co wtedy) i się trochę zdziwiłem, ponieważ grafika jest zupełnie inna, przy opcjach nie pokazuje celownika i to co mnie najbardziej denerwuje-nie mogę zmienić ręki , w której trzymana jest broń.Zaznaczone jest, że ma trzymać w prawej a i tak jest w lewej.(jak zmienię na lewą to i tak nic nie daje).Zmiana ustawień w grze nie pomaga...próbowałem coś zmieniać w confingu ,ale też nie pomaga... Jak mógłby ktoś wstawić jakiś prawidłowy config na poprawę grafiki, albo komendy będę bardzo wdzięczny ;) , bo teraz jak gram to mój obraz jakąś minutę dochodzi do siebie po "flash-u", jak ktoś rzuci granat dymny to ten dym wgl. jest jakiś kwadratowy...Tak ,że gra się strasznie..

Ps.sorry jak było, nie mogłem znaleźć, na necie też szukałem ale nie pomagało. ;)