Graj online i zgarniaj nagrody! (Skiny: CS:GO, Paysafecard, gadżety i inne)

Fb2Y5Q2.png?1

Dzień dobry z tej strony Pan Inwestor :)

Mam do zaoferowania genialną stronę, której tematyką są w szczególności gry, na których możemy dodatkowo zarabiać i wymieniać punkty na przeróżne nagrody od Paysafecard po gry, skiny i abonamenty do Xbox'a!

Owa strona nazywa się Bananki.pl i jest podobną alternatywą do dogry.pl, lecz mnie bardziej urzekła swoim wykonaniem i łatwością w wykonywaniu wszelkich manewrów na naszym koncie.

Główną walutą jaką tu operujemy są banany, tak banany, które wymieniamy na nagrody, których jest bardzo dużo. W dalszej części opiszę co gdzie i jak.

Bananki.pl wystartował dość niedawno: 23 grudnia 2015 roku. Co możemy rozumieć, że warto wystartować już w tak wczesnej wersji i zgarniać od samego początku gadżety. Strona wykonana została w bardzo logistyczny i spójny sposób za niemałe pieniądze. Wszystko jest stworzone i przemyślane przez osoby znające się na tym biznesie, co może przemawiać, że to nie żaden Fake a prawdziwy konkurent, który zaczyna żniwa i może mu się udać. Druga rzecz, która mi się to podoba i to reklamuje to wysoko postawiony sposób reklamy serwisu przez witryny takie jak: FabrykaGraczy.pl oraz SEDOC.pl - jednych z większych sklepów online dla graczy.

Ja już zacząłem i tobie też rekomenduje! To jak startujemy!?

I REJESTRACJA

Jest prosta i zajmuje minutkę. Wchodzimy na witrynę:

REF: http://www.bananki.pl/r/00006391/ (wspomóż i miej wsparcie merytoryczne!)

CZYSTY: http://www.bananki.pl/

Naszym oczom ukaże się strona. Klikamy ZAREJESTRUJ i wypełniamy krótki formularz. Po wypełnieniu wchodzimy na maila i odbieramy potwierdzenie.

To wszystko prawda, że szybko? No to ciśniemy dalej!

itZDGKz.png?1

II NASZE KONTO

JcoFuIk.png?1

Omówimy tutaj co możemy znaleźć, gdy się zalogujemy, otóż:

1. Nasz profil i zbiór wszystkiego co do tej pory osiągaliśmy.

2. Nasza łączna ilość bananów.

3. Nasze odznaki i osiągnięcia, które dają expa.

4. Wiadomości.

5. Powiadomienia.

6. Ustawienia( zmiana hasła i inne...)

7. Wszystkie gry w jakie możemy zagrać i zbierać punkty. Główny zarobek.

8. Panel, gdzie znajdują się wszystkie drogi zbierania bananów.

9. Modyfikacja naszego banana.

10. Sklep z wszystkimi nagrodami.

11. Forum.

12. Polecanie stronki.

13. Inne( ranking i doładowanie bananów za gotówkę)

Prawie cały interfejs poznany, więc zobaczmy jak zgarnąć bananki!

III JAK ZBIERAĆ BANANY

t2K7cDd.png?1

ZADANIA W GRACH

Wykonujemy postawione nam zadania w grach np. zdobycie jakiegoś poziomu, rozegraniu bitwy i rejestrację.

DOŁADUJ BANANKI

Doładowujemy ilość bananków za realne pieniądze.

REKLAMY

Zadania od sponsorów, wypełnianie ankiet, rejestracje, wymiany. Tutaj także dostajemy bananki.

ZAKUPY U PARTNERÓW

Kupujemy produkty u partnerów i dostajemy bananki.

POLECAJ SERWIS

Polecamy i zgarniamy bananki.

PORTALE SPOŁECZNOŚCIOWE

Standardowa procedura, lajkuj, udostępniaj i zgarniaj bonusy.

POZIOM DOŚWIADCZENIA

Wykonujemy zadania i zgarniamy expa.

3x SPONSORZY

Za kwotę wydaną na tych stronach dostajemy pewną ilość bananków.

IV SŁOWEM KOŃCZĄCYM

Witryna w mej ocenie jest szczegółowo i dobrze przemyślana. Pomimo, że to wczesne stadium rozwoju projektu to mamy tutaj ogrom możliwości, który warto wykorzystać już na samym początku. Polecajcie go dalej znajomym i budujcie przyszłość z innymi. Zwiększajcie bananki i rozbudowujcie konto. Ja się zapisałem, póki co Tobie też polecam!

Po wykonaniu pierwszego zadania, które jest bez bananów trzeba czekać 13 dni by móc wykonać następne zadanie za 20. To jakaś kpina :) Dziękuje nie polecam, dogry miażdży przy tym ten projekt. PSC za 50zł kosztuje 6250 bananów. Przy takim cooldownie przez rok może uzbieracie te 50 zł :). Ja w szybszym czasie zaoszczędzę czas i prąd a zaoszczędzone pieniądze kupie taki psc po 2 miesiącach :) GG

Strona jest w fazie bety, więc pewnie dlatego te ograniczenia i brak niektórych dodatkowych funkcji, zapewne nie będzie tak cały czas :)

Bądź co bądź strona ma potencjał :)

Fb2Y5Q2.png?1

Dzień dobry z tej strony Pan Inwestor :)

Mam do zaoferowania genialną stronę, której tematyką są w szczególności gry, na których możemy dodatkowo zarabiać i wymieniać punkty na przeróżne nagrody od Paysafecard po gry, skiny i abonamenty do Xbox'a!

Owa strona nazywa się Bananki.pl i jest podobną alternatywą do dogry.pl, lecz mnie bardziej urzekła swoim wykonaniem i łatwością w wykonywaniu wszelkich manewrów na naszym koncie.

Główną walutą jaką tu operujemy są banany, tak banany, które wymieniamy na nagrody, których jest bardzo dużo. W dalszej części opiszę co gdzie i jak.

Bananki.pl wystartował dość niedawno: 23 grudnia 2015 roku. Co możemy rozumieć, że warto wystartować już w tak wczesnej wersji i zgarniać od samego początku gadżety. Strona wykonana została w bardzo logistyczny i spójny sposób za niemałe pieniądze. Wszystko jest stworzone i przemyślane przez osoby znające się na tym biznesie, co może przemawiać, że to nie żaden Fake a prawdziwy konkurent, który zaczyna żniwa i może mu się udać. Druga rzecz, która mi się to podoba i to reklamuje to wysoko postawiony sposób reklamy serwisu przez witryny takie jak: FabrykaGraczy.pl oraz SEDOC.pl - jednych z większych sklepów online dla graczy.

Ja już zacząłem i tobie też rekomenduje! To jak startujemy!?

I REJESTRACJA

Jest prosta i zajmuje minutkę. Wchodzimy na witrynę:

REF: http://www.bananki.pl/r/00006391/ (wspomóż i miej wsparcie merytoryczne!)

CZYSTY: http://www.bananki.pl/

Naszym oczom ukaże się strona. Klikamy ZAREJESTRUJ i wypełniamy krótki formularz. Po wypełnieniu wchodzimy na maila i odbieramy potwierdzenie.

To wszystko prawda, że szybko? No to ciśniemy dalej!

itZDGKz.png?1

II NASZE KONTO

JcoFuIk.png?1

Omówimy tutaj co możemy znaleźć, gdy się zalogujemy, otóż:

1. Nasz profil i zbiór wszystkiego co do tej pory osiągaliśmy.

2. Nasza łączna ilość bananów.

3. Nasze odznaki i osiągnięcia, które dają expa.

4. Wiadomości.

5. Powiadomienia.

6. Ustawienia( zmiana hasła i inne...)

7. Wszystkie gry w jakie możemy zagrać i zbierać punkty. Główny zarobek.

8. Panel, gdzie znajdują się wszystkie drogi zbierania bananów.

9. Modyfikacja naszego banana.

10. Sklep z wszystkimi nagrodami.

11. Forum.

12. Polecanie stronki.

13. Inne( ranking i doładowanie bananów za gotówkę)

Prawie cały interfejs poznany, więc zobaczmy jak zgarnąć bananki!

III JAK ZBIERAĆ BANANY

t2K7cDd.png?1

ZADANIA W GRACH

Wykonujemy postawione nam zadania w grach np. zdobycie jakiegoś poziomu, rozegraniu bitwy i rejestrację.

DOŁADUJ BANANKI

Doładowujemy ilość bananków za realne pieniądze.

REKLAMY

Zadania od sponsorów, wypełnianie ankiet, rejestracje, wymiany. Tutaj także dostajemy bananki.

ZAKUPY U PARTNERÓW

Kupujemy produkty u partnerów i dostajemy bananki.

POLECAJ SERWIS

Polecamy i zgarniamy bananki.

PORTALE SPOŁECZNOŚCIOWE

Standardowa procedura, lajkuj, udostępniaj i zgarniaj bonusy.

POZIOM DOŚWIADCZENIA

Wykonujemy zadania i zgarniamy expa.

3x SPONSORZY

Za kwotę wydaną na tych stronach dostajemy pewną ilość bananków.

IV SŁOWEM KOŃCZĄCYM

Witryna w mej ocenie jest szczegółowo i dobrze przemyślana. Pomimo, że to wczesne stadium rozwoju projektu to mamy tutaj ogrom możliwości, który warto wykorzystać już na samym początku. Polecajcie go dalej znajomym i budujcie przyszłość z innymi. Zwiększajcie bananki i rozbudowujcie konto. Ja się zapisałem, póki co Tobie też polecam!