Dzień dobry z tej strony Pan Inwestor
Mam do zaoferowania genialną stronę, której tematyką są w szczególności gry, na których możemy dodatkowo zarabiać i wymieniać punkty na przeróżne nagrody od Paysafecard po gry, skiny i abonamenty do Xbox'a!
Owa strona nazywa się Bananki.pl i jest podobną alternatywą do dogry.pl, lecz mnie bardziej urzekła swoim wykonaniem i łatwością w wykonywaniu wszelkich manewrów na naszym koncie.
Główną walutą jaką tu operujemy są banany, tak banany, które wymieniamy na nagrody, których jest bardzo dużo. W dalszej części opiszę co gdzie i jak.
Bananki.pl wystartował dość niedawno: 23 grudnia 2015 roku. Co możemy rozumieć, że warto wystartować już w tak wczesnej wersji i zgarniać od samego początku gadżety. Strona wykonana została w bardzo logistyczny i spójny sposób za niemałe pieniądze. Wszystko jest stworzone i przemyślane przez osoby znające się na tym biznesie, co może przemawiać, że to nie żaden Fake a prawdziwy konkurent, który zaczyna żniwa i może mu się udać. Druga rzecz, która mi się to podoba i to reklamuje to wysoko postawiony sposób reklamy serwisu przez witryny takie jak: FabrykaGraczy.pl oraz SEDOC.pl - jednych z większych sklepów online dla graczy.
Ja już zacząłem i tobie też rekomenduje! To jak startujemy!?
I REJESTRACJA
Jest prosta i zajmuje minutkę. Wchodzimy na witrynę:
REF: http://www.bananki.pl/r/00006391/ (wspomóż i miej wsparcie merytoryczne!)
CZYSTY: http://www.bananki.pl/
Naszym oczom ukaże się strona. Klikamy ZAREJESTRUJ i wypełniamy krótki formularz. Po wypełnieniu wchodzimy na maila i odbieramy potwierdzenie.
To wszystko prawda, że szybko? No to ciśniemy dalej!
II NASZE KONTO
Omówimy tutaj co możemy znaleźć, gdy się zalogujemy, otóż:
1. Nasz profil i zbiór wszystkiego co do tej pory osiągaliśmy.
2. Nasza łączna ilość bananów.
3. Nasze odznaki i osiągnięcia, które dają expa.
4. Wiadomości.
5. Powiadomienia.
6. Ustawienia( zmiana hasła i inne...)
7. Wszystkie gry w jakie możemy zagrać i zbierać punkty. Główny zarobek.
8. Panel, gdzie znajdują się wszystkie drogi zbierania bananów.
9. Modyfikacja naszego banana.
10. Sklep z wszystkimi nagrodami.
11. Forum.
12. Polecanie stronki.
13. Inne( ranking i doładowanie bananów za gotówkę)
Prawie cały interfejs poznany, więc zobaczmy jak zgarnąć bananki!
III JAK ZBIERAĆ BANANY
ZADANIA W GRACH
Wykonujemy postawione nam zadania w grach np. zdobycie jakiegoś poziomu, rozegraniu bitwy i rejestrację.
DOŁADUJ BANANKI
Doładowujemy ilość bananków za realne pieniądze.
REKLAMY
Zadania od sponsorów, wypełnianie ankiet, rejestracje, wymiany. Tutaj także dostajemy bananki.
ZAKUPY U PARTNERÓW
Kupujemy produkty u partnerów i dostajemy bananki.
POLECAJ SERWIS
Polecamy i zgarniamy bananki.
PORTALE SPOŁECZNOŚCIOWE
Standardowa procedura, lajkuj, udostępniaj i zgarniaj bonusy.
POZIOM DOŚWIADCZENIA
Wykonujemy zadania i zgarniamy expa.
3x SPONSORZY
Za kwotę wydaną na tych stronach dostajemy pewną ilość bananków.
IV SŁOWEM KOŃCZĄCYM
Witryna w mej ocenie jest szczegółowo i dobrze przemyślana. Pomimo, że to wczesne stadium rozwoju projektu to mamy tutaj ogrom możliwości, który warto wykorzystać już na samym początku. Polecajcie go dalej znajomym i budujcie przyszłość z innymi. Zwiększajcie bananki i rozbudowujcie konto. Ja się zapisałem, póki co Tobie też polecam!