Złożyłem zamówienie na pre-order Wildstara 1 maja, dostałem informację, że dane do przelewu wyślą mi 7 dni przed startem. Tak więc dostałem 26 maja maila z danymi i informacją, że grę dostanę 3 czerwca Napisałem do nich maila co w takim razie z headstartem, który zaczyna się 31 maja. Dostałem taką oto odpowiedź:
Witam,Po złożeniu zamówienia pre-orderowego otrzymasz kod, który aktywuje zarównobeta weekendy jak i 3 dniowy, przedpremierowy dostęp do gry Wildstar. Kodotrzymasz drogą mailową, ale będzie on dostępny również w szczegółachzamówienia.Pozdrawiam--Piotr MaciasDział Obsługi Klienta gram.pl
W sumie mi to pasowało, mogę otrzymać kluczyk, a później wyślą pudełko. Dziwne jest i tak to, że są oficjalnym dystrybutorem, a gry wysyłają po starcie, chociaż w opisie gry na stronie jest napisane, że zawiera dostęp do headstartu. Przelałem w ten sam dzień pieniążki no i czekam.
Następnego dnia potwierdziło wpłatę, ale żadnego maila nie dostałem. Wysłałem kolejnego maila z zapytaniem, a odpowiedź była identyczna co ta poprzednia. W piątek wysłałem kolejnego maila, ale odpowiedzi nie dostałem tak jak klucza. Właśnie k%#$@ straciłem trzy dni gry, które są bardzo ważne, bo miałem startować ludźmi z gildii. Co teraz zrobić? Jakiś koleś pisał na fb, że nawet nie da się anulować zamówienia.