Gram via www z dużą populacją

Cześć,

poszukuję gry rpg/strategii via www, która posiada jak największą liczbę aktywnych graczy. Na tym zależy mi najbardziej. W pracy siedzę cały czas przy komputerze i z chęcią bym w coś pograł na innej karcie przeglądarki :slightly_smiling_face:

Grałem w S&F, ale z czasem mi się nudził.

A jak to z tym s&f jest? Słyszałem, że straszne p2w.
Ogółem z przeglądarkowych to jestem w stanie polecić jedynie plemiona i margonema.

Może Dragensang Online, podobno da się wszystko osiągnąć bez wydawania gotówki, sam się jednak na ten temat nie wypowiem. =)

to chyba tylko plemiona zostaly i serwer bez tych funkcji premium, ze mozna kupowac surowke

Jeżeli nie chcesz być w Topce (a jeśli chcesz musisz ostro wydawać) to nie widzę sensu, żeby wydawać jakiekolwiek pieniądze.

Drakensang jest kozak, ale wątpię, że w pracy będzie mógł pobrać 1gb + gry na dysk :stuck_out_tongue:

A te s&f to gra idle / oparta na systemie energii, czy o co tam chodzi?

Tak, masz system energii jeśli chodzi o misje, ale do tego dochodzi arena/lochy/rozbudowa twierdzy/zabawa z eq więc masz co robić poza misjami. Spróbuj, polecam.

Ok, dzięki. Chętnie spróbuję swoich sił :slight_smile:

taern

Niestety tam mało osób raczej :frowning:

Najlepsza propozycja to chyba plemiona.
Tak ogólnie co jeszcze polecę to The settlers online (tak by poklikać), margonem, The Pride of Taern, mini dayz (mało graczy), pokemonindigo(teraz pokemon unova)

W pracy to się pracuje a nie gra :stuck_out_tongue: . A po pracy to polecam c9 online :slight_smile:

1lajk

Grepolis
Realm of the mad god

Old School Runescape, aż dziw, że tutaj nie padło. Ogroomna liczba aktywnych osób, skillowanie często wręcz idealne do bycia w tle, żeby też równocześnie popracować. Grafika nie powala, trzyma się starego klimatu, ale pójdzie na prawie każdym sprzęcie dzięki temu, a przy samym graniu na f2p możesz wyfarmić membera, choć f2p wystarczy na dosyć długo.

Ja osobiście w robocie pykam w Margonem, Drakensang, Darkorbit.

Polecam Call of war, spoko strategia z 2 wojny światowej.Ostrzegam jednak że jest p2w ale jeśli często będziesz zaglądał to da się pokonać nawet płacących graczy.

Travian, Naruto Online