GraMY! czyli Let's Play na luzie

x23x24.jpg

http://www.youtube.com/user/barwis92

Na wstępie pasuje przywitać się ze wszystkimi użytkownikami tego forum.

Tak więc - Cześć Wszystkim.

Powyżej podaje link do swojego kanału YouTube który prowadzę od kilku dni. Ukończyłem dwie serie i reszta w drodze.

Wcześniej nagrywałem filmiki pod nickiem Dante155, jednak mój kanał został shackowany i wszystkie filmy oraz czas poświęcony na robienie ich poszedł się je..hej!

Obecnie szukam osób do nagrania jakiejś gry (ewentualnie dłuższej serii).

Więc jeśli będą chętne osoby to zapraszam. Kontakt przez PW na YT, ewentualnie GG: 7544426

Wtedy też ustali się jaka gra kiedy i w ogóle.

Gadaj więcej, przeklinaj mniej. Opowiedz historie swojego życia, powiedz że kaczor ma krzywe nogi i brzydkie biodro a mucha Ci się nie podoba bo wolisz paprotki i będzie gitara.

Ogólnie dałem Ci sub na rozruch ale oglądać na pewno nie będę bo nie mam czasu na pierdoły ;)

Ah i ważne - nie graj w gry które znasz na pamięć - używasz pojęć których inni nie rozumieją i przechodzisz tak jakby nic tam się nie działo.

Dzięki.

Jeśli chodzi o Shogo to zrobiłem z niego Let's Play w sumie na "szybko". Bo grę faktycznie ogrywałem sporo więc po co robić "sztuczny" LP z niej że niby nie wiem co się zaraz wydarzy.

A z kolei Spec Ops to czysty spontan, fakt że przeklinałem sporo ( niestety ) ale to głównie emocję. Ogólnie nie planuje nadużywać wulgarnego słownictwa. Kultura musi być.

Mimo wszystko dzięki za opinie i rady. : )

x23x24.jpg

http://www.youtube.com/user/barwis92

Na wstępie pasuje przywitać się ze wszystkimi użytkownikami tego forum.

Tak więc - Cześć Wszystkim.

Powyżej podaje link do swojego kanału YouTube który prowadzę od kilku dni. Ukończyłem dwie serie i reszta w drodze.

Wcześniej nagrywałem filmiki pod nickiem Dante155, jednak mój kanał został shackowany i wszystkie filmy oraz czas poświęcony na robienie ich poszedł się je..hej!

Obecnie szukam osób do nagrania jakiejś gry (ewentualnie dłuższej serii).

Więc jeśli będą chętne osoby to zapraszam. Kontakt przez PW na YT, ewentualnie GG: 7544426

Wtedy też ustali się jaka gra kiedy i w ogóle.