Gramy po raz 1 = Divine Souls

Siema.

Wczoraj o 23.00 mam 2 lvl :)

Moj nick RaMpAgE

Jesli chcecie zrobic albo macie gildie to zapraszam :)

A czy ta gra to coś takiego jak dragon nest,vindictus? oparta na dungeonach?

Właśnie tak jak vindictus. Wysoki nacisk na party, a to oznacza, że samemu nic nie osiągniemy :/

no nie rozsmieszaj mnie mialem 38 lvl na 1 cbt i w pt bylem moze hmm z 2 razy, mozna grac solo bez problemow ale gra szybko sie nudzi - w pt masz gorsza ocene za dunga ^^

No bo taka prawda.

W pt to napewno szybciej ale mniej sie dostaje a samemu NAPEWNO da sie dojsc wszedzie tylko trzeba umiec.

Jesli ktos chce pograc i zrobic gildie albo ma to pisac na gg 9840 861 albo na pw

Jak narazie jest wiele problemów zwiazanych z grą mianowicie Fati system czyli nie idzie wejsc do dungeona po 1 dniu grania(wchodzicie 2 dnia do gry i nie mozecie wejsc do dungeona bo wasze fatigue wynosi 0) według mnie to chore z tego co rozmawiałem z ludzmi to wielu odejdzie z tej gry jezeli tego nie naprawia a 2 sprawa to chore party z ktorego nie mozna wyjsc kiedy juz sie dołaczy mam nadzieje ze to tylko kolejny bug.

Jak narazie jest wiele problemów zwiazanych z grą mianowicie Fati system czyli nie idzie wejsc do dungeona po 1 dniu grania(wchodzicie 2 dnia do gry i nie mozecie wejsc do dungeona bo wasze fatigue wynosi 0).

Fatigue to any no life system. Codziennie niby się resetuje do maksimum. Więc mogą to być pochopne wnioski, bo po prostu nie mija ten czas kiedy ma się zresetować. Ma to swoje wady i zalety. Mnie chwilowo trochę odpycha grafika. Na screenshotach wszystko pięknie ładnie, ale w grze jakoś tego nie odczuwam...

@ Uliquiorra

Z party mozesz normalnie wyjsc, klikasz na siebie i quit.

Gra calkiem przyjemna, poprostu siekanina, ale system anty no life odpada jak dla mnie. Jest zima nie chce sie wychodzic, to by sie pogralo, a tak po paru godzinach grania koniec i tylko zlagowane PvP zostaje. Ja raczej podziekuje.

Mnie osobiście odpycha MASA bugów no i strasznie uboga ilość skilli. Brak mojego kochanego Priesta (który co prawda ma dojść 'niebawem' ale to inna sprawa). Zagram, ale może dopiero w wersji finalnej.

No jestem w pt i jak mam klikac by wyjsc?

omg chce wejsc na dunga i : yOU have run out of fatigue ocb?

Wszystko jest opisane w grze. Chwila zastanowienia i wszystkiego się dowiesz. Help w grze posiada wszystkie informacje wiesz?

Wszystko jest opisane w grze. Chwila zastanowienia i wszystkiego się dowiesz. Help w grze posiada wszystkie informacje wiesz?

Ale to jest ten bug jak go naprawic bo chce grac!

yOU have run out of fatigue prosze o pomoc no :)

UP Inyenn

Fatigue system jest dosc ze zbugowany to jeszcze nie jest dobrym wyjsciem,fatigue system zniszczył FF a wiecej mozecie sie dowiedziec na oficjalnym forum jest setki postow na temat tego systemu ktory nie jest dobrym wyjsciem a mianowicie dlatego ze ogranicza gracza do danej liczby ,,run'ów" po czym mozemy nabic sobie tylko 60 fatigue pointow w pvp a pozniej juz tylko siedziec i co najwyzej pisac z ludzmi na globalnym chacie.

Ludzie na forum gry pisza ze nawet jezeli nie chca usunąc tego systemu to chociazby usunac gorna liczbe w tym wypadku jest to chyba 300 bo jednak 300 to raczej za malo na 1 dzien powiedzmy dla bardziej wymagajacego gracza 1 run kosztuje 30 fatigue lub 20 nie pamietam dokładnie obliczccie sobie ile mozecie wykonac ,,run'ów" dziennie.

UP Mediator jezeli tak to przepraszam za wprowadzenie w bład,tak wyjsc z party nie probowałem dlatego tez myslałem ze jest to kolejny bug.

UP PACMAN Fatigue system nie jest bugiem chociaz ma troche niedopracowań i jest niewygodny jezeli wyskakuje ci tego typu komunikat mozesz jedynie porozpaczać nad tym bo nie jestes w stanie w zadnym wypadku tego odnowić poza 60 bonusowymi pkt w PVP channelu.Zostaje ci czekanie Doby(24h) na odnowienie sie twojego paska Fatigue a i nie zdziw sie jak czasem wsysnie ci ze 100 pkt za nic bo tez ludzie pisali ze tak sie dzieje.

Ogólnie mi by to nie przeszkadzało, gdyby tylko zwiększyli fatigue. Pewnie będzie tak jak ludzie podejrzewają, dadzą w item mallu itemy na fatigue i będą sobie zarabiać dodatkowy hajs. Oczywiście większośc free graczy zrezygnuje, gra straci zainteresowanie i upadnie...

Chyba, że się ogarną i zmienią ten fatigue, ale i tak część graczy przejdzie na Vindictusa, kiedy ten wyjdzie w europie.

Up

Abys sie mylił bo jak tak zrobia to naprawde zle bedzie...

Ale max lvl mozna miec terzaz 9 nie? Wiec chyba oni tak specjalnie zrobili aby nie wszystko w 1 dzien

Jezeli bedziecie miec jakies wiesci kiedy naprawia ten fatigue system albo cokolwiek chociaz z nim zrobia dajcie mi znac na gg jak mozecie ja mam juz dosc siedzenia w tej grze tylko po to zeby pogadac z banda trolli.

Ta gra i tak trochę podupadnie kiedy wyjdzie Vindictus, bo ten wydaje się trochę lepszy.

Siema.

Wczoraj o 23.00 mam 2 lvl :)

Moj nick RaMpAgE

Jesli chcecie zrobic albo macie gildie to zapraszam :)