Gramy w Sieci - zdeenio

Hej!

Jak pochwalić się, to pochwalić... A więc, na moim (raczkującym jeszcze) kanale YouTube postanowiłem zająć się grami sieciowymi, żeby nie być kolejnym, który nagrywa ze wszystkiego, z czego się da ;]

Zacząłem od filmów z Neverwinter (jeszcze zostało mi omówienie Foundry, czyli edytora questów, do wrzucenia i później coś z endgame'u może jak dobiję), Marvel Heroes, wrażeń z Warface, dziś po południu na kanał trafi film o The Elder Scrolls Online. A później? Cóż, gier sieciowych nigdy mi nie zabraknie :) Przy czym nie chcę tworzyć Let's Playów, a bardziej coś w stylu "Pierwsze wrażenia...". Po prostu kiedy mam coś do powiedzenia o danej grze, to nagrywam filmik. Planuję na przykład wrócić do War Z i przyjrzeć się obecnemu stanowi gry, a także przybliżyć ludziom betę War Thunder. Może będę też wrzucał Guild Wars 2 kiedy rozpocznie się nowy event fabularny. Na pewno będą się u mnie pojawiać filmy z multi Company of Heroes 2, liczę też na betę Infinite Crisis, no i TESO...

No, ale tak, to by było na tyle. Byłbym wdzięczny za szczerą opinię, nie jestem 10-latkiem i się nie obrażę. Zapraszam na https://www.youtube.com/user/zdeenio.

Pozdrawiam!

O :), Widze konkretnie ci idzie ;), ja sam teraz zaczynam z kanałem tylko, że o odmiennej tematyce ;) i wiem jak subki są potrzebne na początek więc oczywiście subka łapiesz ;). I zapraszam do mnie http://www.youtube.com/watch?v=xmxRX0T8YBg

Pozdrawiam ! i szczęścia życzę :)

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do cb, miło się cb słucha, sub poleciał ;)

Właśnie mam nadzieję, że w miarę okej się słucha... Bo przyznam, że sam mam problemy z obiektywną oceną i nigdy mi coś nie pasuje, nawet jak robię powtórki ;P Dzięki.

W końcu coś, co da się oglądać i słuchać z przyjemnością, zaraz leci subek (:

No mi też sie fajnie słucha :) Poleciał Subek :)

Subki muszą być ;P w końcu to zaszczyt ogłaszać się na tym forum hehe :P , a nie u konkurencji

Jeżeli kogoś interesuje jak wygląda edytor questów w Neverwinter, to wrzuciłem wczoraj filmik na temat tego elementu gry ;]

O no to ja z checia zobacze :)

Loudout - wrażenia trafiły na mój kanał. Jeżeli kogoś interesują strzelaniny TPP (mało poważne, warto dodać), to może się spodobać ;P System tworzenia broni w tej grze jest szalony, ale z tego filmik zrobię jutro.

Leci subek :D

Hej!

Jak pochwalić się, to pochwalić... A więc, na moim (raczkującym jeszcze) kanale YouTube postanowiłem zająć się grami sieciowymi, żeby nie być kolejnym, który nagrywa ze wszystkiego, z czego się da ;]

Zacząłem od filmów z Neverwinter (jeszcze zostało mi omówienie Foundry, czyli edytora questów, do wrzucenia i później coś z endgame'u może jak dobiję), Marvel Heroes, wrażeń z Warface, dziś po południu na kanał trafi film o The Elder Scrolls Online. A później? Cóż, gier sieciowych nigdy mi nie zabraknie :) Przy czym nie chcę tworzyć Let's Playów, a bardziej coś w stylu "Pierwsze wrażenia...". Po prostu kiedy mam coś do powiedzenia o danej grze, to nagrywam filmik. Planuję na przykład wrócić do War Z i przyjrzeć się obecnemu stanowi gry, a także przybliżyć ludziom betę War Thunder. Może będę też wrzucał Guild Wars 2 kiedy rozpocznie się nowy event fabularny. Na pewno będą się u mnie pojawiać filmy z multi Company of Heroes 2, liczę też na betę Infinite Crisis, no i TESO...

No, ale tak, to by było na tyle. Byłbym wdzięczny za szczerą opinię, nie jestem 10-latkiem i się nie obrażę. Zapraszam na https://www.youtube.com/user/zdeenio.

Pozdrawiam!