Hej!
Jak pochwalić się, to pochwalić... A więc, na moim (raczkującym jeszcze) kanale YouTube postanowiłem zająć się grami sieciowymi, żeby nie być kolejnym, który nagrywa ze wszystkiego, z czego się da ;]
Zacząłem od filmów z Neverwinter (jeszcze zostało mi omówienie Foundry, czyli edytora questów, do wrzucenia i później coś z endgame'u może jak dobiję), Marvel Heroes, wrażeń z Warface, dziś po południu na kanał trafi film o The Elder Scrolls Online. A później? Cóż, gier sieciowych nigdy mi nie zabraknie Przy czym nie chcę tworzyć Let's Playów, a bardziej coś w stylu "Pierwsze wrażenia...". Po prostu kiedy mam coś do powiedzenia o danej grze, to nagrywam filmik. Planuję na przykład wrócić do War Z i przyjrzeć się obecnemu stanowi gry, a także przybliżyć ludziom betę War Thunder. Może będę też wrzucał Guild Wars 2 kiedy rozpocznie się nowy event fabularny. Na pewno będą się u mnie pojawiać filmy z multi Company of Heroes 2, liczę też na betę Infinite Crisis, no i TESO...
No, ale tak, to by było na tyle. Byłbym wdzięczny za szczerą opinię, nie jestem 10-latkiem i się nie obrażę. Zapraszam na https://www.youtube.com/user/zdeenio.
Pozdrawiam!