Witajcie , tutaj Kotex.
Przeglądając forum natrafiłem na temat "MMO-strata czasu" Brzydkiego , który zainspirował mnie do stworzenia filmu o podobnej tematyce .Zapraszam do oglądania i dalszej dyskusji
Witajcie , tutaj Kotex.
Przeglądając forum natrafiłem na temat "MMO-strata czasu" Brzydkiego , który zainspirował mnie do stworzenia filmu o podobnej tematyce .Zapraszam do oglądania i dalszej dyskusji
Fajny materiał Sam masę czasu poświęciłem grom. Od dzieciaka fascynuje się światami gier MMO RPG, to model który najbardziej do mnie przemawia. W WoWa również miałem przyjemność grać, świetna gra i masywny kontent, który czeka na każdego nowego gracza, aczkolwiek, każdy ma jakieś swoje sentymenty. Ja osobiście pokochałem świat ArcheAge'a. Mimo dużej ilości hejtu na tą grę, który widzimy w internecie, dla mnie ta gra jest niezastąpiona. Gra faktycznie jest wymagająca i daje to poczuć, zwłaszcza w etapie end game'u jednak same możliwości jakie daje, mnogość aktywności i rozbudowany świat daje fundament do stworzenia ekipy, która w tym świecie może czerpać z gry niesamowity fun. Ja również miałem tutaj momenty gdzie stawiałem tą grę ponad wszystko inne, a czasami miałem jej dość i odchodziłem. Jednakże po miesiącu, czy dwóch wracałem i bawiłem się tak jak na początku. Tak jak wspomniałeś, czas w którym poświęcamy się naszej pasji to nie czas stracony. Myślę, że każdy "gracz" ma swoje ulubione tytuły i mimo tego, że czasem trzeba było grindować, czy ginąłeś milion razy bo ktoś się na Ciebie uwziął a Ty dostawałeś epilepsji, nie zamieniłbyś tych wspomnień na żadne inne. Dzięki grom poznałem masę wspaniałych ludzi i myślę, że im dalej w przyszłość tym więcej tych pokrewnych dusz zawita wśród moich znajomych. Jeśli chodzi o sam materiał to bez hejtu: fajny montaż moim zdaniem, jedyne do czego mógłbym się przyczepić to kwestia dykcji. Może jestem przewrażliwiony, ale to moja opinia. Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu i przygodach!
Świetnie zmontowany film. Zarówno od strony technicznej, jak i merytorycznej. Bardzo podobał mi się fragment, w którym prezentujesz WoWa. Mowa o zgraniu muzyki z wyświetlaniem kolejnych lokacji (lubię, gdy obraz współgra ze ścieżką dźwiękową :p). Masz zdrowe podejście do tematu gier i w pełni podzielam Twoje zdanie.
Oglądając film pomyślałem o tym samym, co Sanroned. Prawdopodobnie napisałeś sobie tekst i czytałeś go z kartki. Nie ma w tym absolutnie nic złego, ale moim zdaniem powinieneś robić to wolniej i wyraźniej. A jeśli planujesz tworzyć kolejne filmy i podkładać swój głos, to przydałby Ci się lepszy mikrofon. Obecnie jakościowo brzmi to, jakbym słyszał kolegę na TSie. To tylko konstruktywna krytyka, czekamy na kolejne filmy!
Ooo. Widzę że świetnie radzisz sobie z filmem. Widać pasje i dużo włożonej pracy. Przyjemny głos i ważny temat poruszany. Jestem na tak i czekam na więcej
Dziękuje bardzo za ciepłe przyjęcie i konstruktywną krytykę Cieszę się , że są osoby podzielające moje zdanie i mająca podobne przeżycia związane z grami co ja Nowy mikrofon już w drodze także będzie lepiej , co do dykcji zgadzam się , mój pierwszy voice-over jaki kiedykolwiek robiłem , nie byłem pewny czy robię to w ogóle dobrze :D. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuje
Witajcie , tutaj Kotex.