Granie w Civilization V przez Tunngle

Witam, chcemy sobie zagrać w cywilizacje przez Tunngle, ale nie można grać w 3 graczy.

Normalnie we 2 jest ok, ale jak trzeci dołącza to **** strzela wszystko.
Co jest nie tak?

Przez Tunngle w Don't Starve kiedyś ze znajomymi normalnie się grało.

Pozdrawiam

Zmien znajomego :)

Zmien znajomego

Każda 3 osoba, która chce dołączyć ma ten problem.

Uprzedzam twoją następną odpowiedź - chce grać we 3 lub 4, nie we 2.

Kup oryginał? Z tego co wiem, tryb online w oryginalnej wersji Civ V nie ma takich problemów. To forum nie popiera piractwa.

Kup oryginał? Z tego co wiem, tryb online w oryginalnej wersji Civ V nie ma takich problemów. To forum nie popiera piractwa.

Matko Boska.

Ja też nie popieram.

Przeczytaj jeszcze raz 1 post.

Witam, chcemy sobie zagrać w cywilizacje przez Tunngle, ale nie można grać w 3 graczy.Normalnie we 2 jest ok, ale jak trzeci dołącza to **** strzela wszystko.Co jest nie tak?

Co jest nie tak?

Nic nie zrobisz z tym, tak jest przez hamachi lub tunngle, tak samo jest nawet w 4 części. To nie kwestia pirata czy oryginalu. Spróbuj przez GameRanger o ile tam jest 5 część, powinno zadziałać.

Znalazłem rozwiązanie twojego problemu - https://www.g2a.com/civilization-v-complete-edition-steam-cd-key-global.html?___store=polish

Civ V ze wszystkimi dodatkami kosztuje 40 zł. :]

Tak się składa, że ja też ostatnio z kilkoma znajomymi pogrywam w cywilizacje, gierka godna polecenia pod multi.

Co jest nie tak?

Prawdopodobnie scrakowana wersja gry, której używasz ma coś pochrzanione w kodzie sieciowym.

Znalazłem rozwiązanie twojego problemu - https://www.g2a.com/civilization-v-complete-edition-steam-cd-key-global.html?___store=polishCiv V ze wszystkimi dodatkami kosztuje 40 zł. :]Tak się składa, że ja też ostatnio z kilkoma znajomymi pogrywam w cywilizacje, gierka godna polecenia pod multi.Prawdopodobnie scrakowana wersja gry, której używasz ma coś pochrzanione w kodzie sieciowym.

A potrafisz czytać? Autor napisał, że nie ma pirata, a pod nim kolejna osoba napisała, że błąd występuje również na oryginalnej wersji.

Yup, ja też tak robie, że opłacam abonament w WoW'ie mimo, że cały czas gram na privach - f*ck logic. :D

Grajcie normalnie przez internet, a nie po vLAN, jak macie oryginał, to nie powinien być problem, a gra będzie bardziej płynna...

Witam, chcemy sobie zagrać w cywilizacje przez Tunngle, ale nie można grać w 3 graczy.

Normalnie we 2 jest ok, ale jak trzeci dołącza to **** strzela wszystko.
Co jest nie tak?

Przez Tunngle w Don't Starve kiedyś ze znajomymi normalnie się grało.

Pozdrawiam