Grasz w cs 1.6? wejdz w temat

Witam jestem właścicielem sieci gameshoot.pl ktora posiada 5 serwerów i aktualnie 3 są moja własnością. To cod801 oraz jail. Chciałbym aby każdy się zarajestrowal i gral na naszych serwerach. Na 400 użytkowników mamy konkurs na klucz steam 1.6

GameShoot.pl - Nowoczesna siec serwerów MultiPlayer

Gdzie ta nowoczesność?

Witam jestem właścicielem sieci gameshoot.pl ktora posiada 5 serwerów i aktualnie 3 są moja własnością. To cod801 oraz jail. Chciałbym aby każdy się zarajestrowal i gral na naszych serwerach. Na 400 użytkowników mamy konkurs na klucz steam 1.6GameShoot.pl - Nowoczesna siec serwerów MultiPlayer

A kim Ty jesteś żeby czegoś chcieć?

Co jest takiego fajnego w waszych serwach?

Nowa siec z nowa administracja.Wejdz i sprawdz serwery a nie pytasz co ciekaweg w nich jest, od tego jest temat zalozony. Ja jestem wlascicielem sieci

Unikatowy i twardy KLASYK jakie byly 5-6 lat temu.

Jedyny w PL COD oraz niedlugo Western

Swoim wścibskim zachowaniem to nie bardzo chce mi się tam zaglądać.. Po za tym, to Ty powinieneś starać się o to, żeby zaprezentować swój serwer jak najlepiej.

Swoim wścibskim zachowaniem to nie bardzo chce mi się tam zaglądać.. Po za tym, to Ty powinieneś starać się o to, żeby zaprezentować swój serwer jak najlepiej.

To jest takie... "Wchodźcie i się ode mnie odpierd**lcie" xD

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ NS
Nowa siec z nowa administracja.Wejdz i sprawdz serwery a nie pytasz co ciekaweg w nich jest, od tego jest temat zalozony. Ja jestem wlascicielem sieci

Zachęciłeś mnie, już biegnę ;_;

Witam jestem właścicielem sieci gameshoot.pl ktora posiada 5 serwerów i aktualnie 3 są moja własnością. To cod801 oraz jail. Chciałbym aby każdy się zarajestrowal i gral na naszych serwerach. Na 400 użytkowników mamy konkurs na klucz steam 1.6