Grasz w MMO i jesteś w gildii? Pomóż studentce!

Tak jak rzecze temat!
Błogosławieństwo, wieczna chwała i dozgonna wdzięczność jeśli zechcesz wypełnić tą ankietę dot. gier MMO / działalności gildii.

http://moje-ankiety.pl/respond-67942.html

peace!

0 postów oraz ankieta.

Zrobię ją ale po pewnym czasie :)

No to fakt, czy zakładasz konta na wszystkich forach o tematyce MMO żeby ludzie wypełnili Ci ankietę ?

No to fakt, czy zakładasz konta na wszystkich forach o tematyce MMO żeby ludzie wypełnili Ci ankietę ?

Dobre pytanie,Sherlocku.

Jest to tak intrygujące,że zawołałem Dr.House'a oraz detektywa Murdocka.

Nadal nie wiem po jakiego grzyba ludzie zakładają nowe konta w takich celach :I

@Down=Czy ja pisałem,że chce on tylko wiedzy??

Po prostu zastanawiały mnie te "zbiegi okoliczności".

Nie wszyscy muszą grać w gry MMO. Na pracę potrzeba trochę więcej niż 3 osoby z gildii.

Nie chcecie, to nie piszcie. Zamiast pisania posta (nie grasz w gry, chcesz tylko wiedzy), wypełniłbym ankietę (i już to zrobiłem).

Za długa :D.Ale może kiedyś zrobię :P

Dobre pytanie,Sherlocku.Jest to tak intrygujące,że zawołałem Dr.House'a oraz detektywa Murdocka.Nadal nie wiem po jakiego grzyba ludzie zakładają nowe konta w takich celach :I@Down=Czy ja pisałem,że chce on tylko wiedzy??Po prostu zastanawiały mnie te "zbiegi okoliczności".

Zapytaj ich jeszcze, czemu masz fioła na punkcie wciskania entera.

Ankieta wypełniona. W sumie przeraża mnie, że studentka socjologii zabiera się za analizowanie społeczności od strony gier i przypisuje granie pod jakieś drugie zycie. No ale co ja tam wiem, zatrzymałem się na Goodmanie. c:

Forum dopiero odnalazłem, przy okazji szukania respondentów. Sam gram, wiec będę odwiedzał. :D
Wrzuciłem/zarejestrowałem się tylko tu i jest całkiem świetnie z ilością respondentów, moi prywatni znajomi tak chętnie nie wypełniali.
Dzięki!

Zapytaj ich jeszcze, czemu masz fioła na punkcie wciskania entera.Ankieta wypełniona. W sumie przeraża mnie, że studentka socjologii zabiera się za analizowanie społeczności od strony gier i przypisuje granie pod jakieś drugie zycie. No ale co ja tam wiem, zatrzymałem się na Goodmanie. c:

Na szczęście nie chodzi o 'drugie życie' tylko o to czy podczas grania/życia w gildii mogą wytworzyć się sensowne więzi między ludźmi :D

Całkiem na plus dla wizerunku graczy.

Po co te Badania ?

_______________________________________________________________________________________

926f29350ac098f4e439416307c8f314_1024.gi

Zrobione, ale faktycznie nie robi się raczej takich długich ankiet.

Ciekawa ankieta :D wypełniłem jak coś na prośbę autora posta.

Do tego momentu nie wierzyłem w społeczność na podobnych forach :D

tez wypelnilam aby nie bylo ze nie jestem dobra i uczynna xD

A co tam, wypełniłem. Znam ból związany z pisaniem pracy więc te parę chwil mnie nie zbawi, a jeśli pomoże to spoko :)

Również wypełniłem, od siebie mogę jeszcze życzyć powodzenia w pisaniu pracy... =P

Do tego momentu nie wierzyłem w społeczność na podobnych forach

Zapewne nie wypełniali z powodów dziwnego wyrażania się(pisanie raz jako osoba płci żeńskiej a raz jako osoba płci męskiej).

Zacząłem ankietę, ale nie skończyłem zdecydowanie za długa ;D.

Oj długawa ale się wypełniła bo była dosyć dobrze skonstruowana .

Myślałem że nie dam rady, nie lubię ankiet, zazwyczaj się ciągną, ale ta jakoś poszła i dotrwałem do końca.