Tak jak rzecze temat!
Błogosławieństwo, wieczna chwała i dozgonna wdzięczność jeśli zechcesz wypełnić tą ankietę dot. gier MMO / działalności gildii.
http://moje-ankiety.pl/respond-67942.html
peace!
Tak jak rzecze temat!
Błogosławieństwo, wieczna chwała i dozgonna wdzięczność jeśli zechcesz wypełnić tą ankietę dot. gier MMO / działalności gildii.
http://moje-ankiety.pl/respond-67942.html
peace!
0 postów oraz ankieta.
Zrobię ją ale po pewnym czasie
No to fakt, czy zakładasz konta na wszystkich forach o tematyce MMO żeby ludzie wypełnili Ci ankietę ?
No to fakt, czy zakładasz konta na wszystkich forach o tematyce MMO żeby ludzie wypełnili Ci ankietę ?
Dobre pytanie,Sherlocku.
Jest to tak intrygujące,że zawołałem Dr.House'a oraz detektywa Murdocka.
Nadal nie wiem po jakiego grzyba ludzie zakładają nowe konta w takich celach :I
@Down=Czy ja pisałem,że chce on tylko wiedzy??
Po prostu zastanawiały mnie te "zbiegi okoliczności".
Nie wszyscy muszą grać w gry MMO. Na pracę potrzeba trochę więcej niż 3 osoby z gildii.
Nie chcecie, to nie piszcie. Zamiast pisania posta (nie grasz w gry, chcesz tylko wiedzy), wypełniłbym ankietę (i już to zrobiłem).
Za długa .Ale może kiedyś zrobię
Dobre pytanie,Sherlocku.Jest to tak intrygujące,że zawołałem Dr.House'a oraz detektywa Murdocka.Nadal nie wiem po jakiego grzyba ludzie zakładają nowe konta w takich celach :I@Down=Czy ja pisałem,że chce on tylko wiedzy??Po prostu zastanawiały mnie te "zbiegi okoliczności".
Zapytaj ich jeszcze, czemu masz fioła na punkcie wciskania entera.
Ankieta wypełniona. W sumie przeraża mnie, że studentka socjologii zabiera się za analizowanie społeczności od strony gier i przypisuje granie pod jakieś drugie zycie. No ale co ja tam wiem, zatrzymałem się na Goodmanie. c:
Forum dopiero odnalazłem, przy okazji szukania respondentów. Sam gram, wiec będę odwiedzał.
Wrzuciłem/zarejestrowałem się tylko tu i jest całkiem świetnie z ilością respondentów, moi prywatni znajomi tak chętnie nie wypełniali.
Dzięki!
Zapytaj ich jeszcze, czemu masz fioła na punkcie wciskania entera.Ankieta wypełniona. W sumie przeraża mnie, że studentka socjologii zabiera się za analizowanie społeczności od strony gier i przypisuje granie pod jakieś drugie zycie. No ale co ja tam wiem, zatrzymałem się na Goodmanie. c:
Na szczęście nie chodzi o 'drugie życie' tylko o to czy podczas grania/życia w gildii mogą wytworzyć się sensowne więzi między ludźmi
Całkiem na plus dla wizerunku graczy.
Po co te Badania ?
_______________________________________________________________________________________

Zrobione, ale faktycznie nie robi się raczej takich długich ankiet.
Ciekawa ankieta wypełniłem jak coś na prośbę autora posta.
Do tego momentu nie wierzyłem w społeczność na podobnych forach
tez wypelnilam aby nie bylo ze nie jestem dobra i uczynna xD
A co tam, wypełniłem. Znam ból związany z pisaniem pracy więc te parę chwil mnie nie zbawi, a jeśli pomoże to spoko
Również wypełniłem, od siebie mogę jeszcze życzyć powodzenia w pisaniu pracy... =P
Do tego momentu nie wierzyłem w społeczność na podobnych forach
Zapewne nie wypełniali z powodów dziwnego wyrażania się(pisanie raz jako osoba płci żeńskiej a raz jako osoba płci męskiej).
Zacząłem ankietę, ale nie skończyłem zdecydowanie za długa ;D.
Oj długawa ale się wypełniła bo była dosyć dobrze skonstruowana .
Myślałem że nie dam rady, nie lubię ankiet, zazwyczaj się ciągną, ale ta jakoś poszła i dotrwałem do końca.