Ankieta jest prosta. Zapraszam was do zabawy w zbieranie populacji dwóch wersji gry. Zobaczmy, która zdominowała to forum!
Grasz z NCsoft czy z Gameforge?
Ja grałem na serverach NCsoftu
ja wlasnie zaczalem na NC
Ja od zawsze gram na wersji GF . Muszę przyznać, że naprawdę nie ma na co narzekać.
Ja również gram na wersji od GF i jak na razie nie miałem większych problemów z grą czy też z supportem, jest kilka irytujących rzeczy ale raczej są mało istotne.
NCSoft
Właśnie instaluję wersje od NCSoft w pogotowiu już mam WTFasta także nie powinienem mieć żadnych problemów
NCSoft
GF
Ja grałem na GF - jedyna gra o jako tako dbają.
NCSoft i tyle w temacie
Zaskoczyły mnie wyniki tej ankiety. Można powiedzieć, że jest 50/50.
Niech temat powisi do końca przyszłego tygodnia (tj. 10 listopada). Później proszę zamknąć
GF, nie chce mi się bawić na Amerycę
Generalnie nie jest dla mnie zrozumiałe dlaczego ktoś wybiera wersje amerykańską skoro mamy swoją europejską.. Gdyby jej nie było każdy by płakał, że wydawcy nie biorą pod uwagę POLSKI.
Oczywiście że wersja NA
Generalnie nie jest dla mnie zrozumiałe dlaczego ktoś wybiera wersje amerykańską skoro mamy swoją europejską.. Gdyby jej nie było każdy by płakał, że wydawcy nie biorą pod uwagę POLSKI.
dla mnie jakos wersja polska gry nigdy nie jest priorytetem, nie chce grac u GF bo ich nie lubie i polityke maja tylko na kase, a po drugie nie lubie się użerać z bandą polaczków ktorzy odkryli ze Aion to jednak zarąbista gra ale dopiero jak sie polska stała I tak samo kwestia gold packow, skoro to NIC to czemu nie płaciliscie za abonament gdy nie bylo PL wersji? Tak samo mozna powiedziec ze to bylo tez nic.
Zdecydowanie NCsoft
Ankieta jest prosta. Zapraszam was do zabawy w zbieranie populacji dwóch wersji gry. Zobaczmy, która zdominowała to forum!