Ach....kuboch ty pało uspokój się trochę.
Gratulacje!
I teraz Cię K**** Słod dopilnuje, żebyś wykonywał swoje obowiązki. I Was wszystkich K****!Kiedy ja do ch*** Kuboxa widziałem, co?! No wczoraj albo przedwczoraj, ale to pewnie tylko dlatego, że się coś ruszyło, to mu rozum podpowiedział żeby zostać na chwilę. K**** kiedy ja Remka widzę? W nocy k****!!! Jak już jest wszystko zrobione! Bo ja na***********. To się tyczy wszystkich modów! Wszystko od**********, to Wy wchodzicie i ch*** macie do roboty... To się nazywa aktywność?! Wasza aktywność to jeden wielki : Wiecie co? Jak tu przyszedłem, to był porządek. Wszystko było za***iście, czyściutko i ch**. Był pewien okres, że było z*******. Ja wszedłem, było za***iście, ale to tylko ja na***********. Reszta No-Lifiła. Wiecie za czym jestem? Wiecie?! Za poprzednimi modami tęsknie. Za Spawnem najbardziej, nawet za Salekiem i innymi. I ja jestem k**** za tym, żeby to powróciło. Sam przecież Kubox powiedziałeś i Hania chyba się podpisał pod tym, że czasami jak jest sprawa, albo coś na forum...To Wam się nie chcę i, że jak pobędę trochę na forum, to też tak będę robił. Za ch***. Zaraz k**** skompletuje ekipe i zrobimy wielki CHAOS!!! A waszym zadaniem będzie opanowanie sytuacji na Forum. I jak Wam nie idzie, to forum padnie. I Ch**. Pozdro. Buntownik Szczera prawda jest OKNie chodzi o mnie. Tym razem. No Ci mówię, że o aktywność i coś więcej, ale ja dalej czekam na pewien ruch.
malo co z tego skumalem, ale moja teza na temat twojej osobowosci sprawdzila sie w 100% tylko niestety admini dostrzegli to troche pozniej niz ja. Tak marginese smiac sie czy plakac ? A moze skoncz z internetem...
teraz już widzę piątą ekipę w ciągu tego roku z kawałkiem, przez który byłem na tej stronie. Ciekawe, ile takich zmian w najaktywniejszych użytkownikach będzie do końca tego roku...
PS: Kuboszek, a ty co tak nagle z tymi tekstami wyskoczyłeś?
Głównie przez agresywną postawę chciałem sprawdzić aktywność obecnych tutaj moderatorów i poprawanie zareagował rmk. Slod nie. A gdzie jest reszta pytam się?
@Kuboszek
Bez przesady nie samym forum się żyje. Ventis także nie zagląda ,aczkolwiek może mają inne zajęcia ,a na forum jest zachowany ład (w miarę). No life modów ja bym nie chciał. Widać ,że próbujesz wszelkich sił by oddano ci moda, nie powiesz tego otwarcie ,ale wiem ,że chcesz.
Wg. mnie to Cree powinien dostać moda. Strona, forum potrzebuje zmian by pójść do przodu bo od roku stoimy w miejscu.
W ostatnim czasie wydarzyło się więcej niż w ciągu całego ostatniego miesiąca i nie wiem, czy są to dobre wydarzenia... Modowie przemianowywani, kłótnie... Może w końcu czas przestać?
A co do zmian- przyznaję, od prawie roku praktycznie strona nie ruszyła się do przodu, jedyna nowość to ten pasek na boku na stronie, ale to tym, co było tak zapowiadane (nowy CMS) spodziewałem się czegoś więcej. Lepiej szybko ustabilizować sytuację, bo moim zdaniem może się to skończyć niezbyt dobrze...
Adminowie, moderatorzy i redaktorzy- jest dobrze, pracujcie dalej, a będzie jeszcze lepiej, niż jest .
sciana.
Myślałem, że byłeś agresywny i wulgarny tylko przez to, że podpuszcza Cię Salek, ale widzę, że jesteś najzwyklejszym dzieciakiem, któremu zabrano lizaka i drze mordę na całe osiedle.
ja nikogo nie podpuszczalem, no moze troche, efekt byl taki ze wreszcie zrozumiales jaki jest kuboszek ; ) o to mi w gruncie rzeczy chodzilo, wczesniej jak gadalem z losiem i kebra, to smialismy sie z niego mowiac ze jak dostanie moda odejdziemy z forum, oczywiscie tak sie nie stalo glownie przez to ze zdalismy sobie sprawe ze przez takie dziecko nie oplaca sie konczyc aktywnosci na forum, bo sa tutaj ludzie ktorzy na prawde sa warci tego zeby tutaj zostac. jak widzisz moj cel sie udal, kuboszek nie ma moda, i glownie to tego dazylem od samego poczatku ; ) nie obchodzi mnie to kto bedzie mial moda, bo jak sam dobrze wiesz ja go nie chce, bo sam z niego zrezygnowalem. co do Ciebie rmk nie mam zadnych zastrzezen jako do pracy administratora, ale powinienes miec wiekszy szacunek do ludzi ktorzy tutaj siedza rownie dlugo jak i Ty.
ot i tyle.
Gratuluję 3 lat istnienia i życzę kolejnych tyle.
@Kuboszek
yy.. chłopie co Ci jest? Od kiedy ty taki nerwowy? Wyżywasz się na tych, co Ci najmniej złego zrobili. Ja nie wchodzę na forum? LOL Jestem codziennie na forum i to kilka razy. Jedynym nieaktywnym modem jest Ins, pozostali odwiedzają forum często lub bardzo często. A po za tym straciłeś moda nie przez brak aktywności tylko z innych powodów. I nie mieszaj mnie to swoich kłótni. Zaczynasz się zachowywać jak Zooker.
Temat miałbyś radosny dla nasz wszystkich, rocznice mamy. A wy co? Wszystko byście zepsuli.
Sryy, ze przywracam ten temat, ale mnie dotychczas nikt nie obronił, więc musiałem zrobić to sam
Zostawcie Kubusia ! :*
I się nie bijta, miało być gratulacjons a nie fajt !
Dobra tam zamykam temat, ale pewnie znajdzie się taka osoba która go otworzy i wszystko zacznie się od nowa.
Na zakończenie powiem tylko, że wielkie zmiany nadchodzą wielkimi krokami . Wiem, że już o tym trąbie od miesięcy, ale bez kitu, jest przygotowywany całkiem za***isty cms i layout. Do tego jeszcze wiele pomysłów, mniej lub bardziej trafionych. Proszę tylko o jeszcze trochę cierpliwości
PS. Co do daty powstania forum, już sam dobrze nie pamiętam, kiedy to miało miejsce Portal powstał w lutym 2006r
Gratuluję przeszło 3 lat, od których działa już ta strona i forum! Adminom, moderatorom i pozostałym użytkownikom udała się rzecz bardzo trudna- stworzyli witrynę z community takim, jakiego szczerze mówiąc nie powstydziłoby się większość gier MMO. Atmosfera ta jest zupełnie jak w grach MMORPG- dookoła pomocni, dobrzy ludzie, z którymi można porozmawiać. Oczywiście wymagało to dużej ilości czasu. Ekipa naturalnie cały czas się zmienia. Raz jest lepsza, a raz gorsza, ale ogólnie wszystko idzie w dobrym kierunku. Wiem, co piszę, bo takich ekip widziałem już 4.
Adminowie, moderatorzy i redaktorzy- jest dobrze, pracujcie dalej, a będzie jeszcze lepiej, niż jest . Yes, we can!