I teraz Cię K**** Słod dopilnuje, żebyś wykonywał swoje obowiązki. I Was wszystkich K****!
Kiedy ja do ch*** Kuboxa widziałem, co?! No wczoraj albo przedwczoraj, ale to pewnie tylko dlatego, że się coś ruszyło, to mu rozum podpowiedział żeby zostać na chwilę. K**** kiedy ja Remka widzę? W nocy k****!!! Jak już jest wszystko zrobione! Bo ja na***********. To się tyczy wszystkich modów! Wszystko od**********, to Wy wchodzicie i ch*** macie do roboty... To się nazywa aktywność?! Wasza aktywność to jeden wielki : 
Wiecie co? Jak tu przyszedłem, to był porządek. Wszystko było za***iście, czyściutko i ch**. Był pewien okres, że było z*******. Ja wszedłem, było za***iście, ale to tylko ja na***********. Reszta No-Lifiła. Wiecie za czym jestem? Wiecie?! Za poprzednimi modami tęsknie. Za Spawnem najbardziej, nawet za Salekiem i innymi. I ja jestem k**** za tym, żeby to powróciło.
Sam przecież Kubox powiedziałeś i Hania chyba się podpisał pod tym, że czasami jak jest sprawa, albo coś na forum...To Wam się nie chcę i, że jak pobędę trochę na forum, to też tak będę robił. Za ch***. Zaraz k**** skompletuje ekipe i zrobimy wielki CHAOS!!! A waszym zadaniem będzie opanowanie sytuacji na Forum. I jak Wam nie idzie, to forum padnie. I Ch**.
Pozdro. Buntownik ![:)]()
Szczera prawda jest OK
Nie chodzi o mnie. Tym razem. No Ci mówię, że o aktywność i coś więcej, ale ja dalej czekam na pewien ruch.