Gratulacje!

Gratuluję przeszło 3 lat, od których działa już ta strona i forum! Adminom, moderatorom i pozostałym użytkownikom udała się rzecz bardzo trudna- stworzyli witrynę z community takim, jakiego szczerze mówiąc nie powstydziłoby się większość gier MMO. Atmosfera ta jest zupełnie jak w grach MMORPG- dookoła pomocni, dobrzy ludzie, z którymi można porozmawiać. Oczywiście wymagało to dużej ilości czasu. Ekipa naturalnie cały czas się zmienia. Raz jest lepsza, a raz gorsza, ale ogólnie wszystko idzie w dobrym kierunku. Wiem, co piszę, bo takich ekip widziałem już 4.

Adminowie, moderatorzy i redaktorzy- jest dobrze, pracujcie dalej, a będzie jeszcze lepiej, niż jest ;). Yes, we can! :lol:

Wooooohoo!!!

Gratulujemy^^" Jesteście zaje*** :D :D Kocham Was ludziskaa! :P

Słit :)

Wow! Super! Tylko mam kilka zastrzeżeń.

Raz jest lepsza, a raz gorsza, ale ogólnie wszystko idzie w dobrym kierunku.

No niestety stoimy w miejscu. Jestem tu ponad rok ,a nic się nie zmieniło ,prócz tych działów do gier mmo.

Ja jestem pól roku chyba. :) Nooo to jak forum ma ponad 3 laka to się trzyma nieźle ;) .

No masz nawet zapomniałem, że to już 3 lata jak strona stoi :P

@UP

Czekają nas duże zmiany... tylko standardowo nie mamy czasu :P

@DOWN

Ta... Czytasz ty ostatnio forum? :P

A no właśnie, crracked ma racje :P

co byście powiedzieli na zmianę wyglądu strony i forum? inne kolory itp.

wiecie, to tylko propozyszon :P jak ktoś kto jest w tym dobry będzie miał czas i chęci, można to zrobić^^

Będzie dobrze, nie dramatyzujcie. Bądźcie cierpliwi :)

Tak, wrzućmy kilka badziewnym, przesłodzonych i wywołujących wymioty oraz oczopląs kolorków. Obecny styl forum, przynajmniej mnie odpowiada.

Jak dla mnie forum jest najlepsze z 4 na ktorych bylem :D Poprostu sa tu mili ludzie z ,ktorymi mozna pogadac (oczywiscie sa wyjatki). No i wlasnie przydalo by sie troche pozmieniac , ale jak adm nie maja czasu to nic nie poradzimy .Sam jestem tu jakies 4-5miesiecy , nie patrzcie na date reg. bo wtedy wpadlem napisalem posta i ucieklem xd. Moim zdaniem glowna strona wydaje sie troche "zdechła" . Mam nadzieje ze jeszcze dlugo postoi ten serwis ;d

Ano gratki, somych sukcesów życza !

Gratulejszyn i oby nam sie.

To forum jest do tej pory jedynym, na którym wytrzymałem chociaż ponad miesiąc, więc to o czymś świadczy :) Dokładam się oczywiście do wszelkich gratulacji i podziękowań za to forum. Great Job! ;)

I teraz Cię K**** Słod dopilnuje, żebyś wykonywał swoje obowiązki. I Was wszystkich K****!

Kiedy ja do ch*** Kuboxa widziałem, co?! No wczoraj albo przedwczoraj, ale to pewnie tylko dlatego, że się coś ruszyło, to mu rozum podpowiedział żeby zostać na chwilę. K**** kiedy ja Remka widzę? W nocy k****!!! Jak już jest wszystko zrobione! Bo ja na***********. To się tyczy wszystkich modów! Wszystko od**********, to Wy wchodzicie i ch*** macie do roboty... To się nazywa aktywność?! Wasza aktywność to jeden wielki : royalfailr.jpg

Wiecie co? Jak tu przyszedłem, to był porządek. Wszystko było za***iście, czyściutko i ch**. Był pewien okres, że było z*******. Ja wszedłem, było za***iście, ale to tylko ja na***********. Reszta No-Lifiła. Wiecie za czym jestem? Wiecie?! Za poprzednimi modami tęsknie. Za Spawnem najbardziej, nawet za Salekiem i innymi. I ja jestem k**** za tym, żeby to powróciło.

Sam przecież Kubox powiedziałeś i Hania chyba się podpisał pod tym, że czasami jak jest sprawa, albo coś na forum...To Wam się nie chcę i, że jak pobędę trochę na forum, to też tak będę robił. Za ch***. Zaraz k**** skompletuje ekipe i zrobimy wielki CHAOS!!! A waszym zadaniem będzie opanowanie sytuacji na Forum. I jak Wam nie idzie, to forum padnie. I Ch**.

Pozdro. Buntownik :)

Szczera prawda jest OK

Nie chodzi o mnie. Tym razem. No Ci mówię, że o aktywność i coś więcej, ale ja dalej czekam na pewien ruch.

Ostrys jak ostryga

Gratulacje ! :> także jetem tu trochę czasu, lecz ostatnio coś nie wchodziłem, mam zamiar wrócić więc trzymajmy się ramy to się nie posramy ! :>

Ano graty ;P jestem od pół roku i prawie zawsze jestem ON (ci którzy znają to wiedzą ;))

kongratulejszens, jutro może coś więcej napiszę

Kuboszek - Nie wiem czy chciałeś się przez to popisać, komuś ubliżyć czy po prostu wyładować emocje. Ja swoje już zrobiłem, Hania także i nic Ci do tego, o której ktokolwiek odwiedza forum. Nie płacą mi za to, robię to z własnej woli.

Myślałem, że byłeś agresywny i wulgarny tylko przez to, że podpuszcza Cię Salek, ale widzę, że jesteś najzwyklejszym dzieciakiem, któremu zabrano lizaka i drze mordę na całe osiedle. Właśnie dlatego byłem przeciwny mianowaniu Cię moderatorem, właśnie dlatego starałem się do tego nie dopuścić.

Nie ważny jest tu wiek, ważne jest to jak się zachowujesz. Mam prawie 16 lat i jestem administratorem właśnie dlatego, że potrafię się zachować, nie jestem wazeliniarzem i nie próbuje się przypodobać co lepszym, nie pisze tego żeby się pochwalić, tylko żeby Ci uświadomić, że mogłeś zajść wysoko, ale widać wolałeś zostać rozdartym bachorem.

Pozdrawiam, R3m4ke

PS Jeżeli spróbujesz wywinąć jakiś numer, skończy się to usunięciem konta i wszystkich kolejnych, które założysz.

Jak na razie mam swój cel, z którym nic nie zrobie, ale ten cel zrealizujecie Wy lub nie... I się okaże.