Gratuluje

A tak przy okazji bo nie mam gdzie tego napisac... Admin czy Moderator Forum Revolution czy jak Ci tam... Trzeba byc [cenzura] zeby dawac warna nowemu uzytkownikowi forum za odkopanie tematu.. Oby tak dalej! Gratulujemy

Ps: Za to mozesz kolejnego wystawic

warn_ico.png
Za słownictwo i na życzenie masz warna. Jak już coś to Revolutio.
A tak przy okazji bo nie mam gdzie tego napisac... Admin czy Moderator Forum Revolution czy jak Ci tam... Trzeba byc pier"olnietym zeby dawac warna nowemu uzytkownikowi forum za odkopanie tematu.. Oby tak dalej! Gratulujemy Ps: Za to mozesz kolejnego wystawic

A co to za roznica czy da nowemu czy staremu? Zlamales regulamin(ktorego pewnie nawet nie czytales, jak ja) i masz pretensje za otrzymane ostrzezenie? Daj spokoj... No i dodatkowo dostaniesz kolejny za wulgarne wpisy. Pozdrowionka.

zgodze sie ja jestem mily i dobry :D a mam 80% jakiegos zasranego ostrzezenia ;p jeszcze 20% i lvl? bo nie wiem co dalej;p

ludzi sa tu bardzo upierdliwi

mod_ico.png
Ja Ci żadnego nie wstawiłem. :P -Revolutio
zgodze sie ja jestem mily i dobry a mam 80% jakiegos zasranego ostrzezenia ;p jeszcze 20% i lvl? bo nie wiem co dalej;pludzi sa tu bardzo upierdliwi

No, ja narazie 10%, nie expiłem ostatnio, ale z rana dobije przynajmniej 1 lv. Ja wykładam skille w drzewko "Trolling".

stary nie wiem ja robie od razu SwordTroller'a ale jak nie wbije lvl to mnie na dunga nie wpuszcza;pp

ale biorac pod uwage date zalozenia to expisz jak koreaniec:D

O co pretensje? Odkopałeś temat sprzed bodajże 2-3 lat. Rejestrując się na forum podpisałeś regulamin. Złamałeś go i dostałeś warna. Przestrzeganie regulaminu dotyczy każdego, a to czy go przeczytałeś, to już inna bajka.

A tak przy okazji bo nie mam gdzie tego napisac... Admin czy Moderator Forum Revolution czy jak Ci tam... Trzeba byc pier"olnietym zeby dawac warna nowemu uzytkownikowi forum za odkopanie tematu.. Oby tak dalej! Gratulujemy Ps: Za to mozesz kolejnego wystawic

Przykro mi za warna, ale zauważ że moderatorzy są bardziej dojrzali i sugestywni od ciebie. Dbają o to miejsce i mają w d*pie nowych użytkowników, nie ma dla takich przywileji, że jestem nowy i mogę cisnąć każdemu i robić głupie tematy o tym że Krzysztof Ibisz rodzi się po raz szesnasty.

Jak nauczysz się regulaminu na pamięć dam Ci 200zł.

Na samej górze, jak wchodzisz na forum, jest napisane: "Odświeżanie tematów, za wyjątkiem targowiska, jest zabronione.". Czyż pisanie posta w temacie sprzed 2 lat nie jest odświeżaniem (u nas nazywane jest to odkopywaniem lub archeologią) ?

Co do expienia: ja wolę mieć po trochę skilla we wszystkim, lvla na razie nie wbiłem, ale mam jakieś 20%, hmm, może dostanę achievementa za to, że dostałem lvl nabijając tylko double postami oraz odkopywaniem :D albo może tytuł "odświeżacz" albo "archeolog" :D

Aha, po wbiciu lvla wybieram klasę MageTrollera, nick w grze to BlastBlue, dodaj mnie do friendsów, kto wie, może potem gildię założymy :D

A czego oczekiwałeś? Odkopałeś temat nie z tygodnia, ale z 3 lat. Proszę bardzo link do tego tematu. Jeżeli ktoś go nie widzał jeszcze. :)

macie zamiar robić wipe? bo źle zbudowałem i nie chce mi się dalej lvla wbijać ;p

nie wiem wujku duzo testerow nie ma wiec raczej wipe nie bedzie :D ale dostaniemy pewni reset scrolla zeby wrazie co atrybuty i profke zmienic :D moderatorzy to bardzo mili i sympatyczni ludzie ( niektorzy) dbaja o nas oni chca zebysmy zrozumieli ze te wszystkie warny ktore dostajemy za pierdoly sa po to zeby forum bylo kolorowe :D ponewaz twoj post ma vip sign i ludzie przewijajac temat widza go od razu a nie po to zeby zrobic ci przykrosc :D

BlastBlue pewnie dostaniesz tytul "Indiana Jones" za archeologie i "nie oszczedzam klawiatury" za dubla ;pp

Nom, reset scroll by się przydał, ale czekam na tą chwilę, kiedy zrobią patcha, w którym dodadzą PvP i specjalne punkty PvP, za które będzie można rangi typu TrollArena Champion wykupywać :D

Nie rozumiem tego, czemu ludzi wykłócają się o jednego warna. Jak VampirLord dostał warna od Cree to zaczął trollować na całe forum, a teraz tylko ciebie nam brakowało. Poza tym, jeszcze długa droga przed tobą - to dopiero 10% expa, nie pisz durnych tematów tylko wbijaj lvl, sam się nie nabije! :D

ej to odrazu się zapytam, o co chodzi z tym banem od hello kitty? trolololol?

jakim banem?

w sumie racja ja dostalem ze 3 warny w 1dnym temacie w tym 1 za napisanie "za to bede mial czerwony vip pasek a wy nie" czy cos takiego ;pp

BlastBlue a co do PvP wiesz ze na forum MMOsite jest taka opcja? masz skille do kupienia za expa z questow na forum typu napisz w temacie czy zdabadz klucz ;p i sa skille takie jak "poke" czy debuffy ;p ale wylem z tego:D

Ja rozumiem, że to dział w offtopie, ale Offtop w offtopie, to IMO lekka przesada.

nie przesadzaj ja nie pamietam zebym patrzyl na daty postow skoro tak sie sraja za archeologie to czemu nie blokuja mozliwosci pisania w tematach z przed paru miesiecy?

Hello Kitty ban

o to mi chodzi

@co do offtopu w offtopie

to ja czekam na mod Defense of The Krzyż tam pokaze wam jak wymiatam

Pobij mój rekord w Obrońców Krzyża na fejsie :D

A Hello Kitty ban to po prostu permanentny ban na forum, a ta cała Hello Kitty to taki "żart" od administracji.

Aha, i kto ze mną gildię zakłada? Ja mogę się zrobić pod buffera albo nukera, byle bym tylko był magiem, potrzeba nam jeszcze tanka i dps'a.

Wujek, kto wie, może w tym modzie będą sparingi drużynowe, to dawaj robimy party i wszystkich kosimy :D

ja sie pisze moge isc na tanka z wiadomych przyczyn ;pp ale serio lvl up? i co dalej?

Temat zamykam, jak komuś się nie chce regulaminu czytać - to niech potem nie płacze. Koniec dyskusji.