Greenzoner

Cześć!

Przedstawiam wam stronę Greenzoner.com

Główna idea jest taka jak wszędzie: zbierasz punkty -> wymieniasz na nagrody.

Natomiast wyróżnikiem ma być to, że nagrody będą dostępne codziennie, nie trzeba będzie czekać na jakiś restock.

Oprócz tego jest to strona o profilu eco, dlatego ma nie być bezsensownego klikania po nagrody, tylko chroni się środowisko -> GZ pisze, że posadzi minimum jedno drzewo za każdą przekazaną nagrodę.

1 upominek/nagroda niby od 1k pkt, muszę nazbierać żeby się dowiedzieć czy to wogóle ma sens :)

Strona jest od 6 dni, nie jest sprawdzona.

Niestety żeby się zarejestrować potrzeba zaproszenia... zapraszam z emailem na PW, albo gg: 3648117

Zobaczymy czy to jest czegoś warte...

Kit.

I tyle

Kit.I tyle

To podaj dowody że to kit...

Jak greenzoner , to poznasz tam ziomkow do palenia greena:P?

@up

Rasta!!!

To podaj dowody że to kit...

Podaj dowody że to nie kit...

Na pewno to nie kit bo w starych czasach okien tym nie uszczelniano ;)

A czy istnieje JAKAKOLWIEK inna stronka, przez którą da się zarabiać? Ja takiej nigdy nie spotkałem. Każdy obiecuje gruszki na wierzbie a potem w 99% to bujda na rsorach że ażżżż... Ale może ta stronka to ten 1%? Chciałbym by tak było.

Kto normalny będzie rozdawał nagrody praktycznie za darmo i jeszcze drzewa sadził. Klękajcie narody, manna z nieba leci!

Kto normalny będzie rozdawał nagrody praktycznie za darmo i jeszcze drzewa sadził. Klękajcie narody, manna z nieba leci!

narazie dosyć trudno zdobyć te 1k pkt, więc nie wiem o co kaman :)

Olejcie to, idzcie na truskawki

Truskawki są dobre, jednak wolę czereśnie. A co do tematu to i tak jak dla mnie punkty idą jak krew z nosa. Idioci myślą że ktoś będzie czekał tyle czasu (1 dzień = 2pkt.)

Dixell chyba ci się tematy pomyliły. Od spamu jest karczma...

Ale po kiego kija zarabiać marne grosze w klikanie durnych reklam i tym podobnych. Wyjdźcie w końcu z domu i zarabiajcie jak normalni ludzie.

Ale po kiego kija zarabiać marne grosze w klikanie durnych reklam i tym podobnych. Wyjdźcie w końcu z domu i zarabiajcie jak normalni ludzie.

Pomyślmy, szkoła, mały wysiłek, możliwy zarobek, czy...

harowanie w weekendy przez 10h i w wakacje...

wole 1 opcje, jako możliwość dodatkowego zarobku.

Coś nie podoba mi się to że od iluśtam postów można pisać w szukam mmo :D

pozatym pojęcie normalny jest bardzo ogólne, i nie ma zabardzo podstaw by uważać kogoś kto zarobić chce coś nie wychodząc z domu (nie iść do pracy, tylko np na basen) za nienormalnego...

Cześć!

Przedstawiam wam stronę Greenzoner.com

Główna idea jest taka jak wszędzie: zbierasz punkty -> wymieniasz na nagrody.

Natomiast wyróżnikiem ma być to, że nagrody będą dostępne codziennie, nie trzeba będzie czekać na jakiś restock.

Oprócz tego jest to strona o profilu eco, dlatego ma nie być bezsensownego klikania po nagrody, tylko chroni się środowisko -> GZ pisze, że posadzi minimum jedno drzewo za każdą przekazaną nagrodę.

1 upominek/nagroda niby od 1k pkt, muszę nazbierać żeby się dowiedzieć czy to wogóle ma sens :)

Strona jest od 6 dni, nie jest sprawdzona.

Niestety żeby się zarejestrować potrzeba zaproszenia... zapraszam z emailem na PW, albo gg: 3648117

Zobaczymy czy to jest czegoś warte...