Grim Dawn- na start

Witam. Z racje nudy która coraz bardziej doskwiera, przypomniał mi się pewien tytuł i mam co do niego pewne pytania .Chodzi mi mianowicie o Grim Dawn, z tego co udało mi się już wyczytać dużo osób sobie chwali ta pozycje , ale wiadomo diabeł tkwi w szczegółach

1.Na steam jest opcja do kupienie (podstawka z tego co widzę ) za 99zl., moje pierwsze pytanie ,na ile mi to stygnie jak miałbym grać bez żadnych dodatków i czy jak w przypadku d3 granie bez ros’a ma to jakikolwiek sens.

2.Fabuła fabułą , ale co jest po niej , czy normalnie grę wyłączamy po skończeniu kampanii, czy jest cos na podobieństwo map (poe) czy riftow (d3)
3.Granie na multii tez przypomina cos na wzór wyżej wymienionych przykładów, i od razu jak z liczebnością graczy.

podstawka to jakieś 15 godzin jak robisz speed runa, średni czas to 22 godziny, czyszczenie wszystkiego 35 godzin. dodatki dodają tego 11 godzin jak czyścisz wszystko dodatków jest dwa. Z multi trzeba uważać by nie nadziać na cheaterów kiedyś było ich mase prawie co druga gra teraz nie wiem jak jest ale pewnie też dużo gdyż gra korzysta z zpisu na dysku i twojej postaci offline zapis gry jest łatwo zmanipulować więc może się zdarzyć wjedzie ci typ który jednym hitem zada 999999999999999999999999999999999999999999999999999999 damage ci będzie girefował grę więc przy multi miej ekipę.