Grim Dawn

Szukam ludzi którzy mają ten tytuł. Jest to gra hack nad slash robiona przez Crate twórcy titan questa, gra jest dostępna w steam elry aces za 24.99 euro. Co do gry jest to beta na tę chwilę jest dostępne 3 z 4 aktów, na tą chwile jest dostępnych 5 klas postaci, gra ma wyjść do końca 2015 a w grudniu ma być dodany 4 akt. Więc jeśli ktoś za interesowany i ma tą grę niech się wypowie w tym wątku.

Nie uwazasz ze taka cena za early acces jest zbyt wygorowana? Poki co gra nie powala, a Titan Quest jest o niebo lepszy.

Gra ma bardzo dużo ciekawych rozwiązań ale gameplay nie różni się niczym od oklepanego TQ który jest póki co lepszy moim zdaniem

Ja mam ta gierkę na razie mam od niej odpoczynek ale jak coś mogę coś zagrać.

Steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561197994743677/

Gra ma bardzo dużo ciekawych rozwiązań ale gameplay nie różni się niczym od oklepanego TQ który jest póki co lepszy moim zdaniem

Tq w grałem od bety byłem jednym z nie wielu testerów w Polsce który grał w beta Tq więc tak jak w beta dodatek więc wiem, dla tego gram GrimDwan.

Ale nikt normalny nie da za zbugowany, nieskonczony produkt 100zl. Wole wydac tyle na ukonczonego Football Manager 2016 i mam pewnosc ze bd gral setki godzin.

Ale nikt normalny nie da za zbugowany, nieskonczony produkt 100zl. Wole wydac tyle na ukonczonego Football Manager 2016 i mam pewnosc ze bd gral setki godzin.

z tym zbugowanym bym nie przesadzał

Grim Dawn mam od prawie 10 miesiecy i zakup gry uwazam za najlepszy interes jaki zrobilem na Early Access. Z resztą recenzje i opinie graczy mówią same za siebie.

Co do rozgrywki: obok PoE, to obecnie jedyny warty uwagi hack'n'slash

Szukam ludzi którzy mają ten tytuł. Jest to gra hack nad slash robiona przez Crate twórcy titan questa, gra jest dostępna w steam elry aces za 24.99 euro. Co do gry jest to beta na tę chwilę jest dostępne 3 z 4 aktów, na tą chwile jest dostępnych 5 klas postaci, gra ma wyjść do końca 2015 a w grudniu ma być dodany 4 akt. Więc jeśli ktoś za interesowany i ma tą grę niech się wypowie w tym wątku.