Grindówki

Witam szukam grindówek/starszych gier/nowych gier z dobrym grindem oraz osób chętnych do nich. Na razie na mojej liście są takie gry jak Last Chaos(grałem krótko ale podobał mi się) Rohan Online(nie grałem) Royal Quest (nie wiem PL czy ENG lepiej na ten czas) Rappelz (nie grałem) Silkroad(nie grałem nie wiem czy istnieje) Kal Online (nie grałem podobno boty są więc raczej będzie ciężko ale na liście się znalazł) Dekaron( grałem chwilę ale już po czasach świetności) Cabal Online ( grałem ale niestety samemu i też po czasach świetności bo grałem też dosyć niedawno).

Może Wy macie jakieś jeszcze propozycje ?

path of exile, polecam

też zapraszam do gry w poe, :)

Lineage2, FlyFF, Metin2 oczywiscie oficialny server albo priv z ratami x1

Silkroad spróbuj. Napewno znajdziesz osoby chętne do wspólnej gry a wtedy mooore better

W kalonline nie ma botów od roku przynajmniej :). Czasem można trafić ale to bardzo rzadko.

Oj sam szukam dobrego grindownika... POE jest niby fajne, ale jest strasznie badziewnie (jak dla mnie) zrobiona mini mapa i questy. Po prostu nie mogę się połapać

jeżeli grindówka to tylko Lineage 2 lub Diablo 3

Diablo 3 polecam jak najbardziej. Nie jest to co prawda MMO, ale jeżeli chodzi o siekanie wszystkiego co jest wokół nas, to sprawdza się wyśmienicie. Każdy odnajdzie się w tej grze. Jest prosta, dla casuali i dla tych bardziej wymagających. Jedynym minusem jest cena, ale jeśli to nie jest przeszkodą, to grindownik bardzo dobry. Kolejną taką grą jest Lineage 2 który już miał swoje "5 minut" i niestety jest coraz gorzej. Prywatne serwery jeszcze dają radę, ale ten oficjalny to moim zdaniem porażka. L2 chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Świetne pvp, animacje, skille, grafika jak na rok wydania wyśmienita, pety, ogromna mapa, masa mobów... jest co robić.

To możecie podać działające strony lub serwery gdzie gra jakaś liczba osób i można pobrać (chodzi o te starsze gry czyli np nie PoE) ?

Raczej nie, bo przecież "panowie święci" zaraz będą zgłaszać takie posty jako reklamowanie i namawianie do piractwa. Pod tym względem to forum upadło ;) Jak chcesz poszukać dobrego priv serwera do danej gry to zostają Ci inne, bardziej odpowiedzialne i dorosłe fora lub google :) BTW sam bym pograł w L2 na privie pod jakąś nowszą kronikę.

Mi tak samo mapy z PoE coś nie podchodzą chociaż nie powiem dobra gierka. No i ten widok nie za bardzo mi odpowiada. Co do podawania stron itd to nie pisałem żeby podawać linków tylko nazwę np serwera jak się nazywa no chyba że za to też jest jakiś ban czy co tam się dostaję ... to ok . Zainteresował mnie L2 ale nie grałem prawie wgl tylko u kolegi widziałem często :) więc ktoś by mógł się znaleść żebym nie musiał ogarniać miesiącami gry. Nadal na mojej liśćie znajdują sie Last Chaos nie wiem czy gra już tak upadła że mało kto gra i o niej mówi Kal Online Silkroad te tytuły cały czas mnie interesują ale jak na razie nikt nie chce w to grać lub ma już ekipe swoją.

Jak ktoś znajdzie priva L2 z dobrą populacją na nowszej kronice to ja się piszę :)

Witam szukam grindówek/starszych gier/nowych gier z dobrym grindem oraz osób chętnych do nich. Na razie na mojej liście są takie gry jak Last Chaos(grałem krótko ale podobał mi się) Rohan Online(nie grałem) Royal Quest (nie wiem PL czy ENG lepiej na ten czas) Rappelz (nie grałem) Silkroad(nie grałem nie wiem czy istnieje) Kal Online (nie grałem podobno boty są więc raczej będzie ciężko ale na liście się znalazł) Dekaron( grałem chwilę ale już po czasach świetności) Cabal Online ( grałem ale niestety samemu i też po czasach świetności bo grałem też dosyć niedawno).Może Wy macie jakieś jeszcze propozycje ?

DEKARON czas świetności przeżywa co kwartał :D jeżeli chodzi o populację to nie jest źle :) polskich gildii jest parę małych i jedna 40 osobowa POZAPRAWEM przyjmują od 150 lvl

DEKARON czas świetności przeżywa co kwartał jeżeli chodzi o populację to nie jest źle polskich gildii jest parę małych i jedna 40 osobowa POZAPRAWEM przyjmują od 150 lvl

Grałem chwilę w Dekaron wbiłem 100 któryś ale nie wytrwałem do max lvla niestety bo grałem głównie samemu chociaż znalazłem paru polaków. Do gildii niestety nikt mnie nie chciał dodać chociaż pisałem post na forum tutaj i czy ktoś by chciał jeszcze pograć ale to było dawno :)

Witam szukam grindówek/starszych gier/nowych gier z dobrym grindem oraz osób chętnych do nich. Na razie na mojej liście są takie gry jak Last Chaos(grałem krótko ale podobał mi się) Rohan Online(nie grałem) Royal Quest (nie wiem PL czy ENG lepiej na ten czas) Rappelz (nie grałem) Silkroad(nie grałem nie wiem czy istnieje) Kal Online (nie grałem podobno boty są więc raczej będzie ciężko ale na liście się znalazł) Dekaron( grałem chwilę ale już po czasach świetności) Cabal Online ( grałem ale niestety samemu i też po czasach świetności bo grałem też dosyć niedawno).

Może Wy macie jakieś jeszcze propozycje ?