Grindownik z lootem

Hej, pomyślałem,że założę temat bo mam już dość słuchania kumpla, że pogralby w coś razem ale "żeby można było bić potworki i żeby dropilo z nich fajne rzeczy jak w 12sky" -.-"

Gatunek: [RPG]
Sprzęt: [sredniak]
Cechy: 
-grind
-drop z grindu
-ciekawa walka
-żeby nie wyglądał graficznie jak sprzed 20stu lat

Przypadły mi do gustu:
-12sky ale zamkneli, serwery
-silkroad ale zabili ją gold selerzy i boterzy
-guildwars2 za fajną walkę (tylko)

Nie przypadły mi do gustu:
- wow

- eve online

-archlord2

ps wybaczcie brak polski znaków ale piszę z telefonu.

Black Desert Online ? 10 euro na steam. Kritika Online też myślę,że pasuję...chyba .

Path of Exle :v

Black Desert Online

Własnie pobieram gierke na 7 dniowym trialu. Boje sie tych oczojebnych skilli....

Black Desert powinien pasować idealnie. Ale ostrzegam że to grindownik level hard+ :P. Ale da radę wydropić itemki warte ponad kilkanaście/kilkadziesiąt milionów. Walka myślę że się spodoba, bo jest najbardziej dynamiczna i widowiskowa z chyba wszystkich gier mmo. Graficznie wygląda ślicznie. Hmm, to chyba tyle. Dodam tylko że warto dobrze dobrać klasę pod siebie, inaczej gra może się szybko znudzić :P

Albion online :)

Polecam ci Mu Legend , lekkie hack n slash ale dużo ciekawych opcji do grindu.

Gra wychodzi we wrześniu.

Vindictus? Niby Dungeon'ówka, ale przyjemnie się gra.

Po tym opisie najlepiej będzie pasować Black Desert Online lub Path of Exile.

BDO możesz sprawdzić za darmo, bo jest 7 dniowy trail, a jak ci nie starczy te 7 dni, to napisz do mnie i ci dam klucz na następne 7 dni ;)

Path of Exile

-Świeża liga

-Aktualizacja 3.0

Po tym opisie najlepiej będzie pasować Black Desert Online lub Path of Exile.

BDO możesz sprawdzić  za darmo, bo jest 7 dniowy trail, a jak ci nie starczy te 7 dni, to napisz do mnie i ci dam klucz na następne 7 dni 

Jak wykorzystam 7dniowy trial po zalogowaniu to moge go przedłużyć nowym kluczem?

@Sarathi

@up

Oczywiście że nie

hmmm... nie wiem jak u innych, ale ja sobie przedłużyłem. Oczywiście można to sprawdzić w łatwy sposób.

path of exile

Dzięki za odpowiedzi, na pewno sprawdzimy BDO i coś z pozostałych :)

Hej, pomyślałem,że założę temat bo mam już dość słuchania kumpla, że pogralby w coś razem ale "żeby można było bić potworki i żeby dropilo z nich fajne rzeczy jak w 12sky" -.-"

Gatunek: [RPG]
Sprzęt: [sredniak]
Cechy: 
-grind
-drop z grindu
-ciekawa walka
-żeby nie wyglądał graficznie jak sprzed 20stu lat

Przypadły mi do gustu:
-12sky ale zamkneli, serwery
-silkroad ale zabili ją gold selerzy i boterzy
-guildwars2 za fajną walkę (tylko)

Nie przypadły mi do gustu:
- wow

- eve online

-archlord2

ps wybaczcie brak polski znaków ale piszę z telefonu.