Growy quiz

Dobra kolejny cytat: "The cake is a lie"

Portal?

Brawo :P

Wcielamy się w bohatera, który poprzez "osoby wyższe" morduje (w transie jakimś ;p) przypadkową osobę i próbuje się dowiedzieć o co tak wgl chodzi.W grze kierujemy tym własnie bohaterem jak i parą policjantów.

Fahrenheit na 100%

-------------------------

Hmm co by tu?A już wiem: "Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone"

Tak :] ^

Assassins Creed ^^

Pixel proszony jest o następne pytanie. :P

"It's time to kick ass and chew bubble gum...and I'm all outta gum."

Duke Nukem, ten tekst powiedział też szeryf w NCR w fallout 2

Koleś, po wybuchu budynku, i 2 tygodniowej rehabilitacji w szpitalu, zaczyna odkrywać u siebie nadludzkie moce, związane z kontrolą piorunów.

InFamous?

"It's time to kick ass and chew bubble gum...and I'm all outta gum."

Starcraft2, to mówi czasem marine gdy go klikniesz. ... Dokładanie to, "I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum."

I jest to cytat z filmu "They Live", swoją drogą chyba Blizzard sobie z nich zrobił jaja.

Aż dziw bierze, że tego tu jeszcze nie było (ja przynajmniej takiego tematu nie znalazłem =o).

Zasady są banalnie proste, osoba A podaje ogólny opis jakiegoś tytułu. W informacji należy zawrzeć ROZSĄDNE podpowiedzi, które są w stanie naprowadzić na odpowiedź. W przypadku, gdy nikt nie odpowie prawidłowo, można dodać więcej podpowiedzi lub screenshota.

Osoba, która zgadnie, przejmuje kolejkę i zadaje własną zagadkę.

WAŻNE: O ile nie jesteśmy pewni, czekamy na potwierdzenie autora zagadki, a dopiero wtedy podajemy swoją.

W przypadku dłuższej nieaktywności którejś ze stron, kolejka może być przekazana - kto pierwszy, ten lepszy.

Ja zacznę.

Banał, ale na początek musi być coś łatwego ;)

Hack'n'Slash wydany w 1996 roku. W kolejnych poziomach gry, kierujemy się w dół poprzez kolejne piętra katakumb. Tytuł, rok później, doczekał się konwersji na pierwszą konsolę Sony.