Grupa hakerów zaatakowała popularnego STREAM'era, a następnie wszystkie gry, w które grał m.in. LoLa, Dotę 2, World of Tanks, BattleNeta, Quake Li

To się nazywa uprzykrzyć komuś życie.Zacznijmy od początku. PhantomL0rd to jeden z popularniejszych i bardziej znanych STREAM’erów, baaa, od wczoraj jest jeszcze bardziej sławny, bo to właśnie on padł ofiarą hakerów z grupy DERP… nie mówią...

Wyświetl pełny artykuł

Ostatnia akcja przed 2013, ładnie ładnie. Jednak do końca roku zostało jeszcze parę godzin, więc... odpalajcie antywiry i firewalle na statusy agresywny i czekajcie na północ ^^

Wczoraj mój dysk przenośny na którym chomikowałem legalne dane od 2007 roku, gdzie same dane są nawet z 2000 z płytek itd., tylko dysk mam od 2007 (ogólnie kupa pracy i rzadkich, kolekcjonerskich danych- jakieś 80-100 GB, 200k+ plików, więc jest nad czym ubolewać), został wyczyszczony do zera (przez jakiś dziwny błąd dekodera do TV- dont ask how and why), a w tej chwili staram się odzyskać cokolwiek zostało skasowane (55%). Czy to przypadek ?? K* nie sądzę ! Ach ci krakerzy, wszędzie sięgną tymi swoimi łapskami, nawet do głupiego domowego dekodera ! xD (tak serio to tak jak dla PLa, tak i dla mnie koniec roku jest pełen 'nieprzyjemnych' niespodzianek ale mam nadzieję na jeszcze parę fajerwerków, więc chyba po prostu odłączę kompa niedługo i neta ^^)

To się nazywa uprzykrzyć komuś życie.Zacznijmy od początku. PhantomL0rd to jeden z popularniejszych i bardziej znanych STREAM’erów, baaa, od wczoraj jest jeszcze bardziej sławny, bo to właśnie on padł ofiarą hakerów z grupy DERP… nie mówią...

Wyświetl pełny artykuł