Siemka szukam pare osób do pogrania w jakiegoś mmorpg f2p
Dawajcie propozycje (dla mnie obojętnie) Wybierzemy najlepszą
Wiek (dla mnie możesz mieć 7 lat tylko żebyś miał równo pod sufitem)
Siemka szukam pare osób do pogrania w jakiegoś mmorpg f2p
Dawajcie propozycje (dla mnie obojętnie) Wybierzemy najlepszą
Wiek (dla mnie możesz mieć 7 lat tylko żebyś miał równo pod sufitem)
Jeżeli masz ochotę stworzyć drużynę rankingową w League of Legends razem ze mną, jestem skory do współpracy.
Oprócz tego widzę, że masz w "Twoje MMO" Tibię - mogę pograć, ale tylko i wyłącznie na rl tibii świat Aurora, bądź Tibianic/Classicus 7.4.
spoko spoko w lola nie jestem prose (mam silver 3 albo 4 nie pamiętam) gram normale z przyjemności chodzi mi bardziej o jakiegoś mmorpg gdzie byśmy expili robili questy i naparzali typków
spoko spoko w lola nie jestem prose (mam silver 3 albo 4 nie pamiętam) gram normale z przyjemności chodzi mi bardziej o jakiegoś mmorpg gdzie byśmy expili robili questy i naparzali typków
Tak więc Tibia, w inne gry nie chce mi się grać, ich monotonia mnie przeraża. Chodzisz od npc do npc i chodzisz na potworki, a gry różnią się grafiką od siebie.
Chodzi ci o rl tibie czy może jakiś ots ?
Chodzi ci o rl tibie czy może jakiś ots ?
Napisałem w pierwszym poście
teraz widze 7.4 wieki temu tam nie grałem
aurora odpada
a co powierz shadowcore lunaforce ??
teraz widze 7.4 wieki temu tam nie grałem aurora odpada a co powierz shadowcore lunaforce ??
nie gram na otsach wyżej jak 7.6
Aion -asmo - server Barus.nick -Domiq
spoko odezwe się jutro
Tak w zasadzie to ja też bym z wami pograł. Można by było znaleźć jakiś OTS jak by co.
Myślę że lunaforce nie jest taki zły.
lunaforce albo jakąś 7.4 fajnie by było żeby było więcej chętnych
Aion'TERA,Rift a może lineage 2 na jakimś prywacie na przykład tales 15x 13k luda
w żadną z tych propozycji nie grałem co o tym myślicie ?
Jedyne w co mógłbym zagrać z tych propozycji to Tera, ale Tere długo się ściąga. Poza tym coś mnie ciągnie do pogrania sobie w Tibie
Tibia też bym sobie pograł
Ja proponuję Aiona EU Barus Elyos
I lola EUNE
To może pogramy na tym Lunaforce. Tylko ile było by chętnych?
To narazie mamy Aion Tera Tibia