Grupa na Silkroad-online z prawdziwego zdarzenia

Witam,

Po nieudanych próbach i dziesiątkach stron postanowiłem zebrać grupę do Silkroada. Gramy na ISRO na serwerze Caspian. Mamy 14 lvl jest nas czworo i gramy po stronie europy. Szukamy ludzi którzy będą troszkę czasu spędzali przy silku 1-4h dziennie (nie mylić z no-life). Gramy dla czystej zabawy chcemy aby każdy miał do siebie kontakt. Macie się dostosować do naszych oczekiwań. Gdy będziemy mieli 20 lvl macie wbić 20 lvl solo chyba że znajdziecie jakoś osobę do party. Wiem napisałem trochę spontanicznie i nie spójnie, ale to ma być zwięzłe i na temat.

Kontakt do mnie na gadu-gadu: 3163262

Aha i proszę nie odpisywać w tym temacie tylko na gadu.

Ja bym mógłbym grać, ale 1h dziennie w tygodniu, a w weekendy jak nie mam co robić to z 5h :D

Pisałem żebyście nie odpowiadali w tym temacie bo znów się syf zrobi.

Komcik tak zbierałeś grupę że nic nie zebrałeś.

A wiesz co ja ci powiem, jesteś pier**lonym no lifem, wymagasz od ludzi 4h dziennie grania, ale ty może nie masz życia prywatnego, ale inni na 100% tak. Ja np, chodzę 3 razy w tygodniu na siłke i w soboty chodzę na granie, a czasem sobie pójdę na browara z kumplami i tyle ci powiem. Moim zdaniem masz około 14 lat, jesteś idiotą, który siedzi po 6h dziennie przed kompem, i k**wa zamulasz, więc się lepiej dzieciaku opanuj, bo mnie denerwują takie pier**lone no lify

warn_ico.png
Warn za offtop i obrazę użytkownika - crracked

Nie chcę spamować ale nie mogłem się powstrzymać.

A wiesz co ja ci powiem, jesteś pier**lonym no lifem

Nie wiem na co ci ta agresja. Tylko napisałem tak zebrałeś ludzi że skończyło się na -cześć -cześć

wymagasz od ludzi 4h dziennie grania, ale ty może nie masz życia prywatnego

Napisałem 1-4h dobrze było.

Ja np, chodzę 3 razy w tygodniu na siłke i w soboty chodzę na granie, a czasem sobie pójdę na browara z kumplami i tyle ci powiem

Ja ci powiem tyle że nic mnie to nie obchodzi :)

Moim zdaniem masz około 14 lat, jesteś idiotą, który siedzi po 6h dziennie przed kompem, i k**wa zamulasz, więc się lepiej dzieciaku opanuj, bo mnie denerwują takie pier**lone no lify

Kolejny jasnowidz w internecie, może założycie własną firmę przewidującą przyszłość? :))

Proszę Moderatora o zamknięcie tematu żeby została tylko informacja o kontakcie na gadu.

A wiesz co ja ci powiem, jesteś pier**lonym no lifem, wymagasz od ludzi 4h dziennie grania, ale ty może nie masz życia prywatnego, ale inni na 100% tak. Ja np, chodzę 3 razy w tygodniu na siłke i w soboty chodzę na granie, a czasem sobie pójdę na browara z kumplami i tyle ci powiem. Moim zdaniem masz około 14 lat, jesteś idiotą, który siedzi po 6h dziennie przed kompem, i k**wa zamulasz, więc się lepiej dzieciaku opanuj, bo mnie denerwują takie pier**lone no lify

I właśnie pokazałeś, kto tu naprawdę trzyma poziom :)

Człowieku relax btw,pograł bym w Silka ale wyskakuje mi zawsze problem z grą

Temat został zamknięty. Powód: Widzę ,że nikt tutaj nie zareagował. Zamykam! Autor powiedział wyraźnie by nie pisać w tym temacie.

Witam,

Po nieudanych próbach i dziesiątkach stron postanowiłem zebrać grupę do Silkroada. Gramy na ISRO na serwerze Caspian. Mamy 14 lvl jest nas czworo i gramy po stronie europy. Szukamy ludzi którzy będą troszkę czasu spędzali przy silku 1-4h dziennie (nie mylić z no-life). Gramy dla czystej zabawy chcemy aby każdy miał do siebie kontakt. Macie się dostosować do naszych oczekiwań. Gdy będziemy mieli 20 lvl macie wbić 20 lvl solo chyba że znajdziecie jakoś osobę do party. Wiem napisałem trochę spontanicznie i nie spójnie, ale to ma być zwięzłe i na temat.

Kontakt do mnie na gadu-gadu: 3163262

Aha i proszę nie odpisywać w tym temacie tylko na gadu.