Grupa/Team/Klan PURE PVP

Szukam ludzi, z którymi można by pograć w mmo silnie bazujące na otwartym systemie PvP - rywalizacje gildii/frakcji, brak sztucznych ograniczeń pk...

Takich gier nie ma zbyt wiele, ale kilka się na pewno znajdzie.

Chciałbym tutaj stworzyć podwaliny pod gildię, która charakteryzowała by się bardzo skutecznym i zorganizowanym PvP.

Mam tu na myśli dążenie do przejęcia kontroli w kwestii PvP na danym serwerze i platformie.

Jeżeli jesteś zainteresowany - postnij w temacie, jeżeli zbierze się nas kilku (mam nadzieję kilkunastu) to wybierzemy odpowiednią platformę do grania.

Co do ewentualnych chętnych - jedyne czego wymagam to zaangażowanie w projekt.

No i oczywiście świadomości, że większość gier pure/hardcore pvp charakteryzuje się "full lootem" oraz poważnymi konsekwencjami w wypadku śmierci avatara (więc mocne nerwy mile widziane ;] ).

Pozdrawiam i liczę na odzew,

YL

Orzech - jak zawsze gotowy do łupania :D

Ale nie przesadźmy z tą hardkorowością pvp ,czas na łowienie rybki też musi być :)

A co do gry,masz jakieś propozycje? To chyba tylko Tibia,Dekaron,co jeszcze? Mu? iii?

Orzech ty tylko o tibii byś myślał :P

Może L2... chociaż nie - duży poziom na pvp potrzebny...

Jeśli byłaby to odpowiednia gra, ludzie na poziomie/kulturze oraz przy komunikacji głosowej, to się piszę

http://uo.theabyss.eu/

http://www.fonline2238.net/forum/

http://fomportal.com/

Proponowałbym jedno z powyższych na rozgrzewkę.

Tibia do potrenowania to też nie jest zły pomysł, ale wtedy odpada opcja górowania na serwerze, bo do tego trzeba miesięcy grind'u. ;]

@sqito - też byłbyś zainteresowany?

No to mr. Sauren tez sie na to pisze :D. Jaka nazwa gry jbc. :D

Jeżeli wybór padnie na FOnline to dodajcie mnie do listy. Przyjemna gierka ale samemu mi się grać nie chce. A gra jest wręcz stworzona do, jak to ująłeś, "przejmowania kontroli w kwestii PvP".

Tibią nie byłbym zainteresowany :P

Jednakże Face Of Mankid ? Dlaczegoby nie ? :D

Mr.Hania - chodzi Ci o tego Fallouta Online ,tak?

W ogóle ktoś może mi go przybliżyć.

Jeśli o mnie chodzi,jestem chętny pograć we wszystko ,tylko aby te gry 2d nie były jakieś przerysowane,cukierkowym shitem. :D

Skoro Cold - Magister będzie w to grał,to ja też!

z chęcią bym w FoM'a zagrał, jest to pozycja której nie przetestowałem(jeszcze) :P

Dodałem ankietę, od siebie powiem, że między dwoma najpopularniejszymi wyborami FoM i Fonline jest duża różnica.

W przypadku FoM rozwój postaci jest bardzo prosty, karabin do ręki i nie trzeba się o nic martwić.

Natomiast w Fonline musielibyśmy wpólnie uzgodnić pewne rzeczy, aby w teamie nie zabrakło przewodnika(10CH), snajpera, minigunner'a, medyka.

Edit: Głosuje na FoM'a, ponieważ osoby, które nie grały w f2 mogłyby mieć problemy z adaptacja w Fonline.

Edit2: a4eveN, Sauren głosujcie i zaczynajmy coś działać. ;]

Wszyscy oddali glosy,remis :D Co robimy?

Jeszcze a4eveN i Sauren nie oddali głosu.

Natomiast eryx oddał głos, ale nic nie napisał w temacie, więc nie wiem czy jest zainteresowany. ;]

Ja za FoM glosuje :D.

Już pobrałem FoM'a ale muszę przyznać że jestem niebieski jeśli o to chodzi. Help :P

Wypadło na FoM'a, skontaktowałem się z większością z was na gygy i wychodzi na to, że gramy frakcją EUROCORE.

9745858 - moje gygy, niech się odezwą Ci, do których mi się nie udało dobić, no i wszysyc inni którzy są zainteresowani. ;]

Ustalimy kanał na ts i jak dobrze pójdzie to dzisiaj wieczorkiem już coś pobiegamy.

Szukam ludzi, z którymi można by pograć w mmo silnie bazujące na otwartym systemie PvP - rywalizacje gildii/frakcji, brak sztucznych ograniczeń pk...

Takich gier nie ma zbyt wiele, ale kilka się na pewno znajdzie.

Chciałbym tutaj stworzyć podwaliny pod gildię, która charakteryzowała by się bardzo skutecznym i zorganizowanym PvP.

Mam tu na myśli dążenie do przejęcia kontroli w kwestii PvP na danym serwerze i platformie.

Jeżeli jesteś zainteresowany - postnij w temacie, jeżeli zbierze się nas kilku (mam nadzieję kilkunastu) to wybierzemy odpowiednią platformę do grania.

Co do ewentualnych chętnych - jedyne czego wymagam to zaangażowanie w projekt.

No i oczywiście świadomości, że większość gier pure/hardcore pvp charakteryzuje się "full lootem" oraz poważnymi konsekwencjami w wypadku śmierci avatara (więc mocne nerwy mile widziane ;] ).

Pozdrawiam i liczę na odzew,

YL