Grupka do wspolnej gry z naciskiem na pvp

Yo ludziska,

Jestem Fanem DragonNesta odkad wyszedl, uwielbiam tam pvp, pvp i jeszcze raz pvp.

Zauwazylem ze ludzie wracaja do DragonNesta i to wersji SEA czyli tej najlepiej rozwinietej ! Ucieszylem sie i postanowilem napisac ten temat.

Szukam niewielkiego skladu do wspolnego pogrywania w ten arcyciekawy tytul.

Nie mam wymogow co do ludzi bo to nie ma sensu, wystarcza checi i nic wiecej. Ogolnie liczy sie dobra zabawa z gry.

Wersja SEA moze straszyc pingiem ale nie martwcie sie, gra jest komfortowa.

Sa jacys zainteresowani ? pisac priv prosze.

Pozdrawiam

Tak się tylko zastanawiam, nacisk na pvp i chcesz grać na serwie z pingiem ~300 ms? Fakt, jeśli chodzi o pve to z takim pingiem da się żyć, ale nie o pvp, no chyba że chodzi o sam fakt grania bo z takim pingiem np nie wykorzystasz wszystkiego co oferuje ta gra, przede wszystkim systemu iframe. Masz przecież wersje eu, co prawda jest 40 cap ale pvp jest fajne niezależnie od lvl'a, nawet można by się zastanowić czy nie jest ciekawsze bez ex'ów na 48, 55 i 60.

A i jeśli jednak weźmiesz pod uwagę eu, albo priva playdgn to ja jak najbardziej jestem chętny

ping 300 ? wczoraj pobralem z ciekawosci DN i mialem nie wiecej niz 130 skokami 160....

FPS oczywiscie max bo 60 ciagle.

EU mnie nie interesuje. Okrojona wersja SEA... i populacja niska. SEA oferuje duzo wiecej i mega globalna populacje.

Mam neta 30/30 i gram normalnie bez problemu. Jestem swiadom ze nie kazdy ma wysyl taki sam jak download ale nie ma tradegii.

Po za tym na SEA jest Kali i za niedlugo assasin.

ping 300 ? wczoraj pobralem z ciekawosci DN i mialem nie wiecej niz 130 skokami 160....FPS oczywiscie max bo 60 ciagle.

to i tak dużo jeśli chodzi o pvp w dn'ie

EU mnie nie interesuje. Okrojona wersja SEA... i populacja niska. SEA oferuje duzo wiecej i mega globalna populacje.Mam neta 30/30 i gram normalnie bez problemu. Jestem swiadom ze nie kazdy ma wysyl taki sam jak download ale nie ma tradegii.Po za tym na SEA jest Kali i za niedlugo assasin.

Trudno żeby była na tym samym poziome co SEA kiedy wystartowali 1,5 roku później.

Opóźnienie będzie niezależnie od szybkości łącza, a priv playdgn oferuje to samo co sea i tym którzy grają np na eu a chcieliby wziąć udział łatwiej byłoby wyexpić 60

E tam duzo. jak masz ogar nawet z takim pingiem uwalisz obcokrajowca.

W ostatnim wszytsko co europejskie to totalny crap i nie pisz ze nie... nie mamy kompenetnych wydawcow zeby dalo sie grac w cos przyjemnie.

Aktualnie pracuje nad zalozeniem Multigamingu i DN SEA pojawi sie tam jako sekcja. I raczej nie zmienie na EU czy US.

Jasne, że można wygrać ale to nie to samo co walka z małym pingiem. Wcale nie zaprzeczam, eFusion jest ch**owe do potęgi, ale podobno ma się zmienić wydawca.

Cóż jak tam chcecie gdybyście jednak rozważyli przeniesienie walk na playdgn/eu to ja z chęcią wezmę udział bo nie widzę sensu expienia 60 lv na sea gdzie nie będę grał.

Witam :)

Pisze w imieniu zalozyciela tematu.

Dogadalem sie ze Swietym i wybralismy serwery EUROPE . Jednak ping jest najwazniejszy :)

Ostatnio wielu z was bylo zainteresowane gra na EU wiec mamy EU i juz ^^

Sa ludzie zainteresowani wspolna gra ?:)

Odsylam do tematu :

Gildia juz stoi i czeka na Was ! :)

PS. Aktualnie ts3 z sygnatury nie dziala, problemy techniczne.

Oto adres alternatywny : 185.5.99.53. kanal nr 8 ArmoredSaints

Ja jestem zainteresowany wspólnymi walkami pvp czy nawet nestami, ale jeśli chodzi o gildię to posiadam już takową.

loozik :)

Ale startujemy od nowa :)

Wyliczylem 5 osob na razie wiec podwalina jakas jest. Mysle ze od jutra mozna pograc razem na ts3.

Problem w tym, że ja mam mobilny internet i nie da rady na ts'a, muszę oszczędzać transfer :(

podziel się IGN, ja głównie wieczorami gram w wakacje c:

Ts3 nie jest aż tak bardzo wymagany lecz mile widziany:]

zapraszam do gildii armored saints !

Multiganingowa ekipa zaprasza !

Yo ludziska,

Jestem Fanem DragonNesta odkad wyszedl, uwielbiam tam pvp, pvp i jeszcze raz pvp.

Zauwazylem ze ludzie wracaja do DragonNesta i to wersji SEA czyli tej najlepiej rozwinietej ! Ucieszylem sie i postanowilem napisac ten temat.

Szukam niewielkiego skladu do wspolnego pogrywania w ten arcyciekawy tytul.

Nie mam wymogow co do ludzi bo to nie ma sensu, wystarcza checi i nic wiecej. Ogolnie liczy sie dobra zabawa z gry.

Wersja SEA moze straszyc pingiem ale nie martwcie sie, gra jest komfortowa.

Sa jacys zainteresowani ? pisac priv prosze.

Pozdrawiam