Grupy L2 Core, pomoc dla początkującego

Witam. Kilka lat temu miałem już styczność z Lineage II i z tego względu (+ dzięki niesamowitym trailerom) postanowiłem spróbować jeszcze raz.

Wybrałem servery NCSoft ponieważ wydają mi się pewniejsze :) Czy istnieją tam jakieś aktywne polskie grupy, które chętnie przyjmą aktywnego gracza w swoje szeregi? Wiem, że bycie początkującym dla wielu clanów z pewnością nie jest zachęcające, ale mam czas,chęci i szybko się uczę :)

Byłoby miło pograć z kimś w ten nie ukrywam, bardzo ciekawy tytuł.

Moja znajomość gry jest żadna także jeśli ktoś ma cierpliwość i chęci to byłbym wdzięczny :)

Piszesz ncsoft a w tytule masz "Core" czyli serwer EU wiec jak to jest ?

Nieee to mój błąd, ściągam wersje od NC :)

Na NCWescie jest klan Wrath, na serverze Naia. No ale graj tam na swoja odpowiedzialnosc, bo w pvp i pve nie bedziesz miec szans z osobami korzystajacymi z zrangera i dotujacymi ogromne ilosci pieniedzy w gre (Total P2Win). Kiedys jeszcze widzialem LegendsOfWrath ale nie wiem czy nadal jest.

Na aktualna chwile to sa zapewne max 3, bo reszta siedzi na EU Core lub PL Lilith.

Witam. Kilka lat temu miałem już styczność z Lineage II i z tego względu (+ dzięki niesamowitym trailerom) postanowiłem spróbować jeszcze raz.

Wybrałem servery NCSoft ponieważ wydają mi się pewniejsze :) Czy istnieją tam jakieś aktywne polskie grupy, które chętnie przyjmą aktywnego gracza w swoje szeregi? Wiem, że bycie początkującym dla wielu clanów z pewnością nie jest zachęcające, ale mam czas,chęci i szybko się uczę :)

Byłoby miło pograć z kimś w ten nie ukrywam, bardzo ciekawy tytuł.

Moja znajomość gry jest żadna także jeśli ktoś ma cierpliwość i chęci to byłbym wdzięczny :)