Gry 2007-2009

Witam. Od jakiegoś czasu nie mam w co grać na komputerze. Chciałbym żebyście mi pomogli i napisali jakieś fajne gry, które zostały wydane od 2007 do 2009roku . Interesują mnie gry podobne do GTA (lub coś w stylu mafii). Jak przyjdzie wam na myśl jakaś fajna gra to napiszcie :rolleyes:

Nieeee, dzieciaku za jakie winy ty mnie torturujesz?

Zamiast napisać ten post w temacie "Gry 2009" to ty nie, musisz założyć nowy temat, bezsensowny temat.

Zaraz napiszesz, ależ łosiu ja chce gry od 2007 roku, a wiesz ile ich jest? Napisz w tamtym temacie nikt się nie obrazi.

Niech Hania albo RMK je zespoja bo ja juz nie mam czasu a nigdy nie robilem tego i nie moge szukac teraz. Co do gier GodFather 1 i 2 albo Saint Row 2. Zawijam na grila CU

Z tym GodFatherem niezle pojechales.

Bully

Wheelman.

Fajna gierka z łysolem, w roli głównej :)

Wheelman raczej sredniawka. Szkoda kasy.

Warto zwrocic uwage na Bully. Gra przeszla na pc troche bez echa, a jest to gra tworcow gta. Gra podobna do gta, tyle, ze akcja nie dzieje sie w miescie, a w szkole.

trailer

Ja już grałem w grę Ojciec chrzestny i tak bardz mnie nie wciągała. Ale właśnie rozmyślałem nad grą Wheelman. Ale jeszcze zobaczę. Jak Wam przyjdzie coś jeszcze na myśl to napiszcie :rolleyes:

Witam. Od jakiegoś czasu nie mam w co grać na komputerze. Chciałbym żebyście mi pomogli i napisali jakieś fajne gry, które zostały wydane od 2007 do 2009roku . Interesują mnie gry podobne do GTA (lub coś w stylu mafii). Jak przyjdzie wam na myśl jakaś fajna gra to napiszcie :rolleyes: