Gry co-op z koleżanką

Cześć, wpadłem na pomysł z koleżanką że możemy zagrać jakiegoś co-op'a w jakiejś grze lub w mmo połupać albo widok musi być z 3 os. Macie jakieś propozycje?

P.S To nie jest amatora ma już przegrane takie tytuły jak stalker, fallout , assasin's creed, far cry lub dishonored.

Polecam Serie Borderlands. Jak dla mnie, jeden z najlepszych co-op fpsow :P

W co-opa z dziewczyną to najlepiej w realu, if you know what i mean yS47xb.png

Army of Two? Nie wiem, czy jest na pc, ale nie mówiłeś, że nie masz konsoli.

Gry z co-op to np: Dead Space 3, Far Cry 3 (nie główna kampania, lecz specjalne misje poboczne), Dungeon Siege 3, Władca Pierścieni: Wojna na Północy, Resident Evil 5 i 6 (polecam), a jeśli na jednym kompie to serie gier LEGO,

Znowu wypiszę swoją listę do coopa: trine 1, trine 2, castle crashers, battleblock theather, borderlandsy, awesomenauts, dont starve together.

Polecam starego dobrego Icewind Dale :) W drużynie może być maks 6 osób.

Właśnie z gildią wzięliśmy się za granie w ten tytuł i muszę przyznać, że jest super - świetny klimat :)

Cześć, wpadłem na pomysł z koleżanką że możemy zagrać jakiegoś co-op'a w jakiejś grze lub w mmo połupać albo widok musi być z 3 os. Macie jakieś propozycje?

P.S To nie jest amatora ma już przegrane takie tytuły jak stalker, fallout , assasin's creed, far cry lub dishonored.