Gry coop na jednym pc

Siemka poszukuje gierek w ktore mozna grac z kumplem na 1 pc. Cos nowszego.

Kilka znalazlem np. Resident 6 , trine ... Jezeli znacie jakies prosze podajcie.

Klasyk, Heroes III :D

Zależy jakiego gatunku poszukujesz.

Najłatwiejszy sposób to zapytać wujka google o cooperative pc games wiki. Do wyboru do koloru.

Osobiście polecam siekanke Dynasty Warriors 8: extreme legends wiele godzin tzw. klepania po kaskach ;-)

Stara gierka
Jazz Jackrabit 2

http://pcgamingwiki.com/wiki/List_of_Local_Multiplayer_Games

Dzieki bardzo :)

Top 3:

- Ragnarok Battle Offline

- Binding of Isaac: Rebirth

- Double Dragon Neon

No i Dynasty Warriors 8 polecone wyżej

Klasyk Mario do dziś gram w to z dziewczyną i jest kupa śmiechu

za darmo można na internecie zaleście, można grac nawet w 4 i dużo postaci i map

Od siebie mogę polecić Worms'y :)

Little Fighter 2 (mega gra:D) lub Mortal Kombat lub jakieś bijatyki

Gry z serii LEGO powinni mieć jakieś takie tryby do gry (ale nie wiem czy na jednym PC)

portal 2 na podzielonym ekranie (jeśli masz jakiś dodatkowy kontroler)

Szczerze mówiąc mało jest gier do gry na co-op, szczególnie nowych.

Edit: Jeśli grasz dużo z kimś na kanapie. Polecam jakąś starą konsole na kasety. Naprawdę mega zabawa i gry dostępne za bezcen.

Z bijatyk mortal kombat, naruto full burst/revolution. A takie typowe pod fun to castle crashers, dungeon defenders.

Battleblock theather nadaje się znakomicie

Monaco: What's Yours is Mine

The Cave

Hammerwatch

FORGE

Gauntlet

Full Mojo Rampage

Injustice: Gods Among Us

Little Fighter 2, Liero ( ;))

Sonic the Hedgehog 4 (w epizodzie 2 na 100% jest, w 1 nie jestem pewien)

Age of Wonders III (takie połączenie Heroes i Cywilizacji)

The Binding of Isaac: Rebirth posiada couch coop o ile się nie mylę

FIFA, NBA, ogólnie sportowe gry (MLB - baseball) lub samochodówki (np. DIRT, Sonic & AllStars Racing Transformed, Trackmania 2)

Left 4 Dead (o ile chce Ci się bawić w konfigurowanie, na YT jest instrukcja krok po kroku - podobnie wygląda sytuacja ze wspomnianym wcześniej Portalem)

Poruszyłem w sumie tylko wierzchołek góry. Paradoksalnie tych couch coopowych gier na PC jest całkiem sporo, choć głównie są to tytuły indie. Nie powiedziałeś też jaki typ gry Cię interesuje.

Siemka poszukuje gierek w ktore mozna grac z kumplem na 1 pc. Cos nowszego.

Kilka znalazlem np. Resident 6 , trine ... Jezeli znacie jakies prosze podajcie.