Gry COOP

Siemano, szukam jakiejś dobrej gry COOP. Chciałem sobie z kumplem troche pograć, strategie odpadają. COOP= Kampania nie granie online w multi. Jego komp nie jest zbyt dobry, nie podam parametrów bo nie mam ale tak na oko FEAR 3 by mu poszło ale na maxymalnej zamuli. Na mój komp spokojnie chodzi BF3 więc nie ma problemu. Graliśmy w L4D, L4D2 , Portal2. Dawajcie jakieś fajne tytuły, mogą być też Horrory.

Cry of Fear, bardzo fajny survival horror, jest co-op ale inny niż kampanie single player. To mod do HL1

Half Life 2, cała kampania singlowa jest w co-opie, wystarczy sobie dograć darmowy mod Synegry.

Resident Evil 5, całkiem dobry shooter, także całą kampanie przechodzi się w co-opie, jest nieco kooperacji w tym.

A jakieś inne tytuły bo ten nam nie wszedł. Dziś ściągaliśmy juz tego Cry of fear. A resident evil z reguły nam sie nie podoba

Cry of Fear to Mod, i zadziała tylko na oryginalnym Half Lajfie. Może System Shock 2?

Gears of War ,S.W.A.T 4

No właśnie SWATA 4 gramy z dodatkiem ale już końcówka. A o GoW myślałem tylko czy da sie na piracie zagrać na CooP

coś czytałem ze podobno da ale nie jestem pewien

Raczej da bo na tunngle są serwery do tego wystawione

Saints Row,Dead Rising 2,L4D.

Hunted Demons Forge ale nie wiem czy pójdzie, przechodzę aktualnie na X360 i jestem zadowolony.

Siemano, szukam jakiejś dobrej gry COOP. Chciałem sobie z kumplem troche pograć, strategie odpadają. COOP= Kampania nie granie online w multi. Jego komp nie jest zbyt dobry, nie podam parametrów bo nie mam ale tak na oko FEAR 3 by mu poszło ale na maxymalnej zamuli. Na mój komp spokojnie chodzi BF3 więc nie ma problemu. Graliśmy w L4D, L4D2 , Portal2. Dawajcie jakieś fajne tytuły, mogą być też Horrory.